Starleta donela na svet drugog sina posle veoma teške i problematične trudnoće

Amber Rouz je postala majka po drugi put, nakon što je dobila prvo dete sa dečkom Aleksanderom Edvardsom.

Petak, 11.10.2019.

11:00

Izvor: Super žena

Starleta donela na svet drugog sina posle veoma teške i problematične trudnoće
Foto: Gettyimages/NicholasHunt

Podeli:

Ponosni tata je potvrdio radosnu vest na svom profilu na Instagramu.

"Hvala ti, Amber, što me toliko voliš i hvala ti što si svoje telo izložila svemu tome kako bi donela mog sina na svet. Ja nikada ne bih mogao da budem jak kao ti. Ti si prava rok zvezda", napisao je on.

Model je već majka šestogodišnjeg sina Sebastijana, kojeg je dobila sa bivšim mužem Vizom Kalifom.

Amber je obavestila fanove da će se uskoro poroditi jer je objavila video-snimak iz bolnice na kome se vidi da je AE bio u zaštitnoj odeći i pričao sa Sebastijanom. Ona je prebacila termin za porođaj i u šali objavila video-snimak pre neki dan o tome kako je još uvek trudna.

Radosnu vest da čeka bebu objavila je u aprilu i rekla svima da će Sebastijan uskoro dobiti brata. Za Amber ova trudnoća nije bila nimalo laka jer je bolovala od stanja hipermesis gravidarum, koje karakterišu užasne mučnine, a ovo stanje mučilo je i Kejt Midlton i Emi Šumer, piše Metro.co.uk.

Ona je zabeležila trenutke u trudnoći koji su joj bili teški kako bi pomogla ženama koje se bore sa istim stanjem kao i ona i kako bi malo bliže objasnila ovaj sindrom. Amber je rekla da je sve vredno deteta koje nosite u stomaku i da koliko god joj teško izgledalo, beba daje snagu da nastavi dalje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare