Nik Karter postao tata po drugi put, a za naslednicu odabrao veoma neobično ime FOTO

Nekadašnja tinejdžerska zvezda sada je ponosni tata.

Petak, 11.10.2019.

15:31

Izvor: Super žena

Nik Karter postao tata po drugi put, a za naslednicu odabrao veoma neobično ime FOTO
Foto: Gettyimages/Alberto E. Rodriguez

Podeli:

Nik Karter u emotivnoj objavi prvi put je pokazao novorođenu ćerkicu, ali otkrio i njeno neobično ime: Saoirs Rein Karter.

"Mojoj neverovatno snažnoj supruzi. Dve godine sam te gledao kako prolaziš kroz najteže stvari kojima suprug može da svedoči. Prolazila si uspone i padove trudnoće nadajući se da ćemo možda, uz malo pomoći odozgo, doći do ove tačke, napisao je Karter, čija je 36-godišnja supruga Loren doživela spontani pobačaj pre nego što je ostala trudna sa Saoirs.

"Nikad neću zaboraviti kad si me upitala šta želim za rođendan, a ja sam rekao ništa. Duboko u sebi znao sam šta zaista želim. Kada si 28. januara 2019. izašla iz kupatila s pozitivnim testom na trudnoću, znao sam da nam se Saoirs vraća. Želim da ti zahvaliti jer si mi dala život, ljubav i porodicu koju sam oduvek hteo. Ti si prava ratnica i volim te", zaključio je ponosni suprug i otac.

Osim malene devojčice koja je rođena pre nekoliko dana, Nik i Loren imaju i trogodišnjeg sina Odina Reina, kojeg su uspeli da dobiju uprkos poteškoćama sa začećem, podseća Index.hr.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare