Pevačica bivšem uputila ružne reči: "Nađite nekog ko ima muški polni organ"

Poslednjih nekoliko meseci život poznate pevačice Majli Sajrus obeležio je ljubavni brodolom, tačnije ljubavni trougao.

Ponedeljak, 21.10.2019.

14:35

Izvor: super zena

Pevačica bivšem uputila ružne reči:
Foto :Getty/Dia Dipasupil

Podeli:

Za veoma kratko vreme Majli je uspela da se razvede od supruga, uđe u ljubavnu vezu sa ženom, raskine i nju, i ponovo uđe u vezu sa muškarcem.

Pevačica se najpre razvela od glumca Lijama Hemsvorta, da bi odmah nakon razvoda uplovila u ljubavnu romansu sa Kejtlin Karter. Ova veza nije dugo potrajala, pa je pevačica pronašla novu ljubav i započela emotivan odnos sa pevačem Kodijem Simpsonom.

Sada je u zajedničkom lajvu sa novim dečkom na Instagramu napala bivšeg supruga Lijama Hemsvorta, koji je nakon razvoda poručio da joj želi sve najbolje.

"Morate da nađete nekoga ko ima k***c ali nije k***c od čoveka", samo je jedna od vulgarnosti koje je Majli izgovorila u svom direktnom obraćanju na Instagramu.

"Uvek sam mislila da moram da budem gej jer su svi muškarci zli, ali to nije istina. Postoje dobri ljudi koji imaju k***c. Srela sam jednog, i on je sada ovde uživo u lajvu", rekla je Majli misleći na svog sadašnjeg dečka.

Majli je šokirala mnoge ovim uvredljivim izjavama aludirajući na bivšeg supruga, a posebno je iznenadila homoseksualce koji su joj zamerili zbog izjava u kojima njih spominje na pogrdan način.

"Majli, ovo nije istina. Žene ne moraju da budu gej zato što ne mogu da nađu dobru osobu sa k****m. Ne okrivljuj homoseksualce zato što nisi mogla da nađeš momka", samo je jedan od komentara na i više nego vulgaran lajv pevačice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.