Glumac proglašen za najinteresantnijeg poznatog tatu: "Prvi put sam stvarno bio uplašen!"

Uticajni američki magazin "Fatherly" je poznat po redovnom ažuriranju svojih top-lista poznatih ličnosti iz sveta šou-biznisa koje ocenjuje po različitim kategorijama.

Petak, 25.10.2019.

09:59

Izvor: Super žena

Glumac proglašen za najinteresantnijeg poznatog tatu:
Foto: Gettyimages/Aaron Davidson / Stringer

Podeli:

Dvejn Stena Džonson, poznati glumac i rvač, nedavno se našao na vrhu liste ovog magazina kada je reč o najzanimljivijim poznatim očevima. Sa svim poznatim očevima koji su uzeti u obzir pri rangiranju, novinari "Fatherlyja" su u proteklom periodu napravili intervju u kojem su razgovarali o izazovima koje donosi roditeljstvo.

Kako je navedeno u objašnjenju, svi oni koji su se našli na spisku su tu prvenstveno zato što se, osim roditeljskih obaveza, uspešno brinu i za svoje poslovne obaveze, partnere, ali i za svoj fizički izgled.

Na samom čelu se našao Stena zbog, kako piše, svoje dominantne pojave i predivnog osmeha, piše Klix.ba. Odmah iza njega, na drugom mestu, nalazi se njegov kolega glumac Rajan Renolds, dok je na trećoj poziciji poznati NBA košarkaš Rasel Vestbruk.

Četvrto mesto rezervisano je za Karija Harta, ekstremnog sportistu, a zatim i za Entonija Andersona, Krisa Prata i Kanjea Vesta. Ubrzo nakon objavljivanja ovog članka oglasio se i Stena na Instagramu, te istakao da je veliki izazov biti otac tri kćerke.

"Bio sam nervozan i uplašen prvi put, ali na kraju sam naučio da će ljubav, empatija i humor uvek biti neki od mojih najjačih aduta", napisao je Stena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare