Glumica sa ćerkom snimila reklamu: Neverovatno je koliko podseća na majku FOTO/VIDEO

Ćerka poznatih glumaca Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa, Keris Zita Daglas (16) postala je prava lepotica koja neverovatno podseća na majku.

Sreda, 30.10.2019.

12:00

Izvor: Super žena

Glumica sa ćerkom snimila reklamu: Neverovatno je koliko podseća na majku FOTO/VIDEO
Foto: Getty/Elisabetta Villa

Podeli:

Naslovna strana španskog izdanja časopisa Veniti fer (Vanity Fair), na kojoj su se zajedno pojavile majka i ćerka, potvrdila je da Keris baš liči na Ketrin.

Nakon ovog zajedničkog pojavljivanja u medijima, lepa majka i ćerka snimile su prvu zajedničku kampanju u kojoj ponovo ne možemo da se načudimo njihovoj sličnosti.

Majka i ćerka zvezde su nove kampanje modne kuće Fendi za njihovu torbicu naziva "Peekaboo" koja je snimljena u Rimu.

U video-snimku koji je glumica postavila na svoj profil na Instagramu vidi se kako se njih dve presvlače i pokazuju razne verzije ove hit torbice poznatog brenda.

"Odlično smo se zabavljale na setu. Imamo sličan smisao za humor pa se uvek smejemo kada smo zajedno. Ona je najduhovitija osoba koju znam", rekla je Keris za svoju mamu, što se i vidi u video-snimku i na fotografijama iz kampanje.

Mlada Keris na dobrom je putu da postane podjednako uspešna i slavna kao njena majka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare