Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima nikada ništa ne zaboravljaju

Njihovo pamćenje je neverovatno.

Sreda, 30.10.2019.

20:21

Izvor: Super žena

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima nikada ništa ne zaboravljaju
Foto: Depositphotos/creatista

Podeli:

Vrlo često iznenađuju ljude oko sebe svim sitnicama koje su zapamtili, čime dokazuju da nikada neće zaboraviti ni kako ste se prema njima odnosili, niti u kojem trenutku je to bilo. Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka imaju najbolje pamćenje od svih.

Devica

Device zbog svoje besprekorne organizacije uvek sve zapisuju i beleže pa tako dodatno "utvrđuju gradivo". One nikada ne zaboravljaju šta su gde stavile ili kada imaju određeni termin. Njihova memorija zadivljuje mnoge, ali istovremeno i zastrašuje jer zaista pamte sve.

Jarac

Jarčevi su velika zlopamtila. Ako ste ih jednom uvredili i mislite da će oni to kad-tad zaboraviti, varate se! Pored toga, Jarčevi su, poput Devica, izuzetno organizovane osobe pa računajte na to da vam neće zaboraviti rođendan ili kafu dogovorenu i nekoliko meseci unapred.

Škorpija

Škorpije vole da bruse svoju sposobnost pamćenja čitanjem i rešavanjem igara poput sudokua, piše index. Baš kao i Jarčevi, velika su zlopamtila, ali zbog visokog nivoa emocionalnosti skloni su i opraštanju. Na radnom mestu Škorpija je direktorov miljenik jer zna da može uvek da mu prepustiti sav posao bez straha da će nešto da zaboravi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.