Naomi Kembel podiže tegove od 50 kilograma kao od šale VIDEO

Samo da vas podsetimo – ona ima 49 godina!

Četvrtak, 31.10.2019.

09:55

Izvor: Super žena

Naomi Kembel podiže tegove od 50 kilograma kao od šale VIDEO
Foto: Gettyimages/Pascal Le Segretain

Podeli:

Manekenka Naomi Kembel vladala je modnom scenom decenijama, a sada je podelila na svom profilu na Instagramu novi video-snimak iz teretane na kome možemo da je vidimo kako radi vežbu "mrtvo dizanje" sa tegovima koji su teški čak 47 kilograma!

Helanke i top su glavni deo njene opreme za teretanu, a tegove podiže kao od šale. Izgleda da ni ona sama nije verovala da će ovo da uradi, a u pozadini možemo da čujemo i njenog trenera koji je iznenađen njenom snagom.

Fanovi su je počastili komentarima u kojima joj se dive i zahvaljuju joj na motivaciji koju im pruža, piše Womenshealthmag. Njen trener Ben Bruno podelio je snimak i na svom profilu kako bi iskazao divljenje i pohvalio svoju klijentkinju.

"Ovo je odlično. Naomi Kembel podiže tegove kao bos. Jako! Sviđa mi se“, napisao je on uz objavljeni video-snimak.

Iako Naomi izgleda opako u ovom video-snimku, nije prvi put da iznenadi fanove ovakvom objavom. Često fanovi imaju priliku da je vide u akciji u teretani u kojoj trenira bolje i jače od nekih muškaraca koje poznajemo. Bravo, Naomi, i hvala na inspiraciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.