Jednom nije bilo dovoljno: Pevačicu verenik još jednom zaprosio i to u teretani VIDEO

Pevačica i glumica Dženifer Lopez ponovo je rekla "da" nekadašnjem igraču bejzbola Aleksu Rodrigezu.

Sreda, 06.11.2019.

18:20

Izvor: B92

Jednom nije bilo dovoljno: Pevačicu verenik još jednom zaprosio i to u teretani VIDEO
Foto: Gettyimages/Ethan Miller

Podeli:

Iako ju je on zaprosio još u martu na Bahamima i to prstenom od milion dolara, čini se da jednom nije bio dovoljno pa je odlučio da ponovi prosidbu. Ovoga puta objavio je i snimak prosidbe.

Aleks je na svom Instagramu podelio video-snimak u kome on i Dženifer zajedno vežbaju u teretani i u kome ju je on znojav i s njenom poznatom šljokičastom čašom u ruci ponovo pitao da se uda za njega. Džej Lo je, naravno, opet pristala, a usledila je lavina komentara oduševljenih obožavatelja koji su komentarisali da su njih dvoje najslađi i najzaljubljeniji poznati par.

I dok se drugoj prosidbi niko nije nadao, svi željno iščekuju njihovo venčanje, o kome se još ništa ne zna, osim da je Dženifer pozvala sve svoje bivše, što je u jednom intervjuu otkrio Aleks.

Inače, ona iza sebe ima tri propala braka i jednu propalu veridbu, dok je on takođe već jednom bio u braku. Džej Lo je od 1997. do 1998. godine bila u braku s glumcem Ojanijem Numom, zatim sa Krisom Džadom od 2001. do 2002. godine i sa pevačem Markom Entonijem od 2004. do 2014. godine s kojim je dobila i blizance Emu i Maksa, podseća Index.hr. Dve godine bila je verena i za glumca Bena Afleka, sa kojim ipak nije stupila u brak. Aleks je od 2002. do 2008. godine bio u braku sa Sintijom Skurtis, s kojom ima dve ćerke, Natašu i Elu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.