Pantalone ili nešto drugo: Šta je to starleta obukla na sebe? FOTO

Iako svojim odevnim kombinacijama u javnosti često izaziva zgražavanje i podsmeh, Kim Kardašijan Vest ima ogroman uticaj na trendove poslednjih desetak godina.

Petak, 08.11.2019.

13:40

Izvor: Super žena

Pantalone ili nešto drugo: Šta je to starleta obukla na sebe? FOTO
Foto: Gettyimages/Lars Niki / Stringer

Podeli:

Kolika je njena trendseterska moć potvrđuju komadi poput korseta i biciklističkih pantalonica koje je uspela da vrati u modu kada se tome niko nije nadao. Baš zato nećemo previše osuđivati ni njen poslednji stajling, iako je poprilično bizaran, jer je moguće da je Kim ponovo na tragu nekog novog trenda.

Starleta se sa suprugom Kanje Veston pojavila na dodeli nagrada "WSJ Magazine Innovator Awards" u teksas kombinaciji koju je upotpunila neobičnim kožnim nadpantalonama koje podsećaju na odeću koju nose kauboji.

*ALT

Plave nadpantalone su se stopile sa njenim čizmicama i pantalonama i teško je razaznati gdje završava jedno i počinje drugo, a poprilično bizaran donji deo outfita uspeo je potpuno da zaseni njenu prelepu teksas bluzu krojenu u stilu korseta sa otkrivenim ramenima i puf rukavima koju potpisuje "Burberry".

U drugi plan je pao i Kanje, piše index.hr, i to na njegovu sreću, jer njegova ideja da pantalone od odela uvuče u čizme nikoga nije impresionirala, ali ipak moramo oboje da pohvalimo što su se, kao i uvek, potrudili da se modno usklade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare