Ališa Kiz dozvolila sinu da nalakira nokte i tako ga naučila važnu lekciju

Poznata pevačica ohrabruje ljude da ne odustaju od onoga što žele, čak i ako se to nekome neće svideti.

Utorak, 12.11.2019.

10:37

Izvor: B92

Ališa Kiz dozvolila sinu da nalakira nokte i tako ga naučila važnu lekciju
Foto: Gettyimages/ Kevin Winter / Staff

Podeli:

To pravilo primenjuje i na svog sina. Naime, Ališa Kiz je četvorogodišnjeg dečaka povela u salon lepote. On je poželeo da nalakira nokte, i to u dugine boje. Nakon što mu je radnica salona svaki nokat obojila drugom bojom, Dženezis se okrenuo prema mami i rekao da se predomislio. Kad ga je Ališa upitala zbog čega, odgovorio je: "Ljudima se neće svideti".

Ališu odgovor nije zadovoljio i nije mogla da veruje da četvorogodišnje dete može to da izgovori.

"Drži se toga. Ti si to odabrao. Tebi se sviđa. Ti ćeš to nositi", pojasnila je na Instagramu kako je sina naterala da nauči važnu lekciju.

"U svakome od nas postoji muška i ženska strana. Brine me što ne možemo da istražimo te dve različite strane u sebi", dodala je.

Mnoge druge zvezde smatraju da lakovi za nokte nisu isključivo namenjeni ženama pa ih često boje u koju god boju požele, piše Index.hr. To su na primer, Hari Stajls, Bed Bani, A$AP Roki i Šon Mendez, a sada se tom društvu pridružio i četvorogodišnji Dženezis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.