Glumica Kejt Hadson otkrila kako uspeva da ostane u formi nakon porođaja

Holivudska glumica Kejt Hadson ne voli da sedi besposlena, ali nikada je nemojte nazvati radoholičarkom.

Petak, 22.11.2019.

09:47

Izvor: Super žena

Glumica Kejt Hadson otkrila kako uspeva da ostane u formi nakon porođaja
Foto: Gettyimages/ Frazer Harrison / Staff

Podeli:

Ona uživa u užurbanosti, glumi, preduzetništvu i najlepšoj životnoj ulozi - u majčinstvu. Iako se prošle godine treći put ostvarila u ulozi majke, Kejt izgleda savršeno. Za "Woman's Health" otkrila je kako održava liniju savršenom pored troje dece i gustog rasporeda. Manje od mesec dana nakon porođaja Kejt je počela da trenira kako bi ostvarila cilj da do proleća izgubi 25 kilograma. Potom se fokusirala na zdravi način života.

Naučila je da kontroliše broj kalorija u svojim porcijama tako što namirnicama daje brojčanu vrednost na bazi šećera, ugljenih hidrata, proteina i drugih faktora. Za Kejt, zdrava ishrana znači da ona jede oko pet puta dnevno. Ujutro prvo pije sok od celera, nakon čega sledi proteinski šejk, ovsene pahuljice, činija akai bobica ili jaja. Ostala jela obično se sastoje od jela na biljnoj bazi poput rezanaca od tikvica uz koje dodaje piletinu, ribu ili odrezak. Osim toga trenira tri ili četiri puta nedeljno, od joge do pilatesa. Osim toga i uloga majke pomaže joj na neki način da ostane fit jer trudeći se da bude supermama ona kuva, čisti, radi domaće zadatke, menja pelene, piše Klix.ba. Rekla je i kako često voli da provodi dane u prirodi i da nastoji da očuva svoj mir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare