Trudna Mila Jovović objavila fotografiju s ćerkom i nasmejala pratioce na Instagramu FOTO

Glumica i manekenka Mila Jovović nedavno je na društvenim mrežama objavila da je trudna.

Utorak, 26.11.2019.

13:26

Izvor: Super žena

Trudna Mila Jovović objavila fotografiju s ćerkom i nasmejala pratioce na Instagramu FOTO
Foto: Gettyimages/ Vittorio Zunino Celotto / Staff

Podeli:

Pre ove srećne vesti glumica je sve šokirala priznanjem da je imala pobačaj i priznala kako joj je to bilo jedno od najstrašnijih iskustava kroz koje je ikad prošla.

Vest o trudnoći zbog toga je neko vreme zadržala za sebe jer, kako je rekla, ta informacija ju je preplavila osećanjem sreće, ali i potpunog užasa zbog mogućnosti da opet pobaci, piše Index.hr. Međutim, kad je prošlo najrizičnije razdoblje, srećnu vest je podelila sa obožavateljima, a otkrila je i da stiže još jedna devojčica.

Glumica sad uživa u svakom trenutku trudnoće, a pokazala je i kako provodi poslepodnevne sate. Naime, objavila je fotografiju sa četvorogodišnjom ćerkom Dašiel Edan. Mama i ćerka jedu sladoled, a situacija koja se krije iza fotografije je smešna.

"Ono kad si trudan i samo želiš sladoled pa pitaš svoju četvorogodišnju ćerku želi li sladoled sada ili nakon večere... A znate da će tražiti odmah", napisala je ispod objave i od srca nasmejala pratioce.

Mila je majka 11-godišnje Ever Gabo i četvorogodišnje Dašiel Edan, a ovo će joj biti treća devojčica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.