Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima su veoma samostalne

I dok je nekim ljudima teško da se osamostale i napuste roditeljsko gnezdo, postoje i oni koji vole da budu nezavisni od malih nogu.

Utorak, 26.11.2019.

14:45

Izvor: Super žena

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima su veoma samostalne
Foto: Depositphotos/HayDmitriy

Podeli:

Ovi drugi obično se rađaju u dva horoskopska znaka, a u njima ćete verovatno prepoznati one koji su prvi koji će se iselili iz roditeljskog doma i koji su prvi u vašem društvu našli ozbiljan posao.

Vodolija

Vodolije su avanturisti. Njima je cilj u životu da steknu što bolje obrazovanje, ali i što bolje da zarade kako bi mogli sami da finansiraju svoje neostvarene snove koji su uglavnom vrlo veliki. Oni najčešće deluju vrlo racionalno i ne dopuštaju emocijama da ih sputavaju kao ni nekoj drugoj osobi koja to pokuša.

Strelac

Strelčevi jednostavno nemaju mira i svoj život zamišljaju kao filmsku avanturu. Na sreću, ne očekuju od roditelja ili bilo koga drugog da im to finansira, već su spremni i te kako da se potrude za sopstveni užitak, prenosi index. Vrlo su samostalni i retko kada će se nekome obratiti za pomoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.