Krisi Tajgen ima novu frizuru koju bi ove zime poželela svaka žena FOTO

Mnoge žene odlučuju se na promenu imidža pred doček Nove godine, a među njima je i poznata lepotica.

Četvrtak, 28.11.2019.

12:49

Izvor: Super žena

Krisi Tajgen ima novu frizuru koju bi ove zime poželela svaka žena FOTO
Foto: Gettyimages/Rich Polk / Stringer

Podeli:

Manekenka Krisi Tajgen ili, kako bi ona sama sebe opisala, "demotivacijska govornica koja trenutno spava sa najseksepilnijim muškarcem na svetu" ima novi imidž.

Predstavila ga je u svojim pričama na Instagramu, a fotografiju je na društvenoj mreži objavio i I njuz (E! News).

"Krisi Tajgen ima šiške. Ovo je mali korak za ženu i velik za ženski rod i svaku koja je ikad rekla 'mislim da želim šiške'", šaljivo su napisali uz fotografiju, ali sigurni smo da će se u opisu pronaći svaka žena koja se barem jednom odlučila na ovaj potez jer šiške definitivno nisu jedna od onih frizura koju je lako održavati.

Imaju i one svojih prednosti, a osim što donose trenutnu transformaciju izgleda, vraćaju godine unazad, što je i Krisi potvrdila, piše Index.hr. Manekenka se odlučila za neravne šiške koje su po sredini najkraće i postepeno se produžuju prema krajevima pa se stapaju s kosom i sjajno uokviruju lice, a i lakše ih je održavati od ravnih. Uz to su i moderne, jer donose retro-šik iz sedamdesetih, koje su ponovno u modi, kako u kosi, tako i kada je reč o šminkanju i odeći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare