Vanzemaljci i život posle smrti: Ovi horoskopski znakovi opsednuti su teorijama zavere

Oni su opsednuti istraživanjem natprirodnih pojava.

Sreda, 04.12.2019.

08:41

Izvor: Super žena

Vanzemaljci i život posle smrti: Ovi horoskopski znakovi opsednuti su teorijama zavere
Foto: Depositphotos/IgorVetushko

Podeli:

Stručnjaci su otkrili da se verovanje u natprirodne pojave i teorije zavere veže za neke horoskopske znake, a ova tri najviše veruju u njih.

Ovan

Ovnovi vole da uče iz dana u dan, a najviše ih interesuju upravo teorije zavere o kojima bi mogli da pričaju satima. Ipak, oni neće poverovati u bilo šta pa se poprilično posvećuju istraživanju činjenica i dokaza vezanih za teorije.

Škorpija

Škorpije su vrlo mračne i obožavaju da veruju da postoje stvari kakve se prikazuju samo u filmovima. Njima je istraživanje natprirodnog i teorija zavere omiljeni hobi i time vole da se bave na dnevnoj bazi.

Vodolija

Osobe rođene u znaku Vodolije izuzetno su inteligentne i stalo im je da gledaju na svet iz različitih perspektiva, piše Index.hr. Ali, poput Ovnova, Vodolije su vrlo temeljne u svojim istraživanjima pa od njih možete saznati mnogo o temama poput vanzemaljaca i života nakon smrti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare