Zamenila je kardio ovim treningom: "Smršala sam, a nisam se izgladnjivala!"

Lepa glumica dosta napora ulaže u svoj izgled i zdravlje.

Četvrtak, 05.12.2019.

16:20

Izvor: Super žena

Zamenila je kardio ovim treningom:
Foto: Gettyimages/ Presley Ann / Stringer

Podeli:

Glumica Hilari Daf važi za jednu od najuspešnijih mladih glumica koja pored glume ima i veoma zahtevan porodični život jer dosta vremena posvećuje deci.

Kako bi bila zdrava i izgledala lepo ona redovno trenira. Ova 32-godišnja dama dugo je izbegavala trening snage i podizanje tegova, ali je to skoro promenila. Majka sedmogodišnjeg dečaka Luke i 13 meseci stare Benks počela je da se kune u bodi-bilding treninge od kako je 2018. godine rodila ćerku i vratila se na trening.

"Mislila sam da ne treba da dižem tegove jer ako budem dizala tegove onda ću da se napumpam. Htela sam da brzo izgradim mišiće“, rekla je Hilari.

Uvidela je grešku u njenom vežbanju i rešila da promeni rutinu.

"Sada podižem tegove, radim čučnjeve, koristim ketlbel sa velikim težinama i nikada se nisam osećala tako snažnom i fit“, dodala je.

Glumica više uopšte ne radi kardio-vežbe niti treninge koji čine da se oseća gladno i umorno. Plus, sada kada juri za dvoje dece, ona nema mnogo vremena za sebe.

"To je mnogo drugačije, mnogo efikasniji način vežbanja", rekla je Hilari.

Još jedna promena koju je uvela pored drugačijih treninga jeste i ta što je unajmila i nutricionistu za fleksibilniji jelovnik. On joj sastavlja nedeljni plan ishrane u zavisnosti od toga šta ona voli da jede. Primetila je rezultat nakon nekog vremena tokom koga je vodila računa o tome šta jede.

"Nisam ni sanjala koliko ja jedem u toku dana i koliko je to samo grickanje. Izgubila sam pet kilograma, a nisam se izgladnjivala i jela sam samo ono što volim uz malo više pažnje što se tiče količine", rekla je za kraj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare