Lepa glumica odgovorila hejterima: "Koliko ste zapravo nesrećni kada tako nešto možete da napišete?"

Kejt Bekinsejl morala je da odgovori hejterima koji su je prozivali zbog njenih fotografija u bikiniju.

Petak, 06.12.2019.

10:45

Izvor: B92

Lepa glumica odgovorila hejterima:
Foto: Gettyimages/Chris Weeks

Podeli:

U poslednjih nekoliko dana, glumica deli fotografije sa odmora u Meksiku. Na jednoj fotografiji Kejt pozira unutra i crnom bikiniju dubokog struka. Iako su je njeni fanovi pohvalili zbog izgleda, bilo je i onih koji su rekli da je ona previše stara da bi se slikala u bikiniju kao i da samo želi da na taj način skrene pažnju na sebe.

"Ne znam ko vas je naveo da mislite da kako starite gubite na vrednosti, ne možete biti atraktivni i seksi ili da imate divnu vezu sa vašim telom. Da li ste svesni da kada kada optužujete nekoga za nešto, posebno nekoga koga ne poznajete ili skrećete pažnju bez da ste tu osobu upoznali, vi zapravo otkrivate nešto jako ružno o sebi ili nešto čega se i sami plašite“, napisala je glumica.

Pri tome je pozvala sve svoje pratioce koji su mlađi da se ne boje starenja jer ne treba da obraćaju pažnju na to što ih mediji ili drugi ljudi plaše da je sva naša vrednost zaključana u mladosti, piše Independent. Kejt je bila surovo iskrena i rekla da ne može da zamisli koliko neko treba da bude nesrećan kako bi napisao takav komentar.

Fanovi su shvatili iz njene poruke da se radi o ženi i zahvalili joj se što želi da pokaže kako žene treba da pomažu jedna drugoj, a ne da se kritikuju i mrze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.