Rajan Renolds o imenu treće ćerke: "Svako slovo njenog imena je tajna!“

Glumac Rajan Renolds nedavno je postao ponosni otac treće ćerke.

Petak, 13.12.2019.

11:54

Izvor: Super žena

Rajan Renolds o imenu treće ćerke:
Foto: Gettyimages/Carlos Alvarez

Podeli:

Njegova supruga Blejk Lajvli donela je na svet devojčicu čije ime ne žele da otkriju iako je beba rođena pre nekoliko meseci. Kada ga je voditelj emisije u kojoj je gostovao pitao kako su došli na ideju za ime glumac je odgovorio kroz šalu.

"Nismo još. Bićemo originalni, a sva slova njenog imena su tajna. Želim da joj dam nešto što će je gurati kroz život“, rekao je glumac.

Kada mu je voditelj rekao da će onda devojčica biti poznata kao „nepoznata“ (anonimna), on se s njim saglasio, piše Mari Kler (Marie Claire). Glumac se osvrnuo i na svoj porodični život i istakao da mu je sve teže što su devojčice veće.

"Za mene, a verovatno i za sve ostale ljude koji imaju decu, odlazak iz kuće je sve teži i teži. Kao na primer odlazak u Brazil, koji je bio mnogo težak, jer su me one zapitkivale gde idem, kada se vraćam, zašto ih ostavljam“, rekao je Rajan.

Rajan i Blejk imaju dve starije devojčice, Džejms koja ima četiri godine i Inez koja ima tri godine. U julu ili avgustu ove godine Blejk je na svet donela i treću devojčicu, a Rajan je srećnu vest objavio na svom nalogu na Tviteru u oktobru. Tom prilikom objavio je dirljivu fotografiju sa Blejk i njihovom trećom ćerkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare