Glumica ponovo u dobroj formi: "Uživam da budem disciplinovana" FOTO

Poznatim damama izuzetno je važno da brzo povrate liniju nakon porođaja.

Subota, 14.12.2019.

16:03

Izvor: Super žena

Glumica ponovo u dobroj formi:
Foto: Gettyimages/Frazer Harrison / Staff

Podeli:

Glumica Kejt Hadson iznenadila je sve svojim izgledom, ali put do savršene linije nakon porođaja nije bio nimalo lak za ovu lepoticu.

Njoj je trebalo oko 6 meseci da se reši kilograma koje je nabacila u trudnoći nakon što je u julu 2011. donela na svet sina Binga, a nakon rođenja drugog deteta trebalo joj je oko 12 meseci, piše Womans Healthmag.

Pored toga što je mnogo promenila svoju ishranu, Kejt je naporno radila na figuri i u teretani. Iako mora da se brine o deci i poslu, ona uspeva da vežba 3 do 4 sata nedeljno. Praktikuje ples oko šipke, vruću jogu i nekoliko različitih fitnes programa, kao i pilates časove sa instruktorkom Nikol Stjuart.

"Uživam u tome da budem disciplinovana. Uživam da vežbam i to što sam aktivna. To je za mene neki vid zabave kojom izazivam telo na neki način. Nakon trudnoće, vraćanje tela u formu i ponovno isticanje mišića za mene je bilo nešto u čemu sam uživala", rekla je Kejt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare