Prvi Božić sa sinom: Kraljevski par objavio čestitku s Arčijem FOTO

Princ Hari i Megan Markl objavili su prvu božićnu čestitku sa svojim sedmomesečnim sinčićem Arčijem.

Utorak, 24.12.2019.

11:05

Izvor: Super žena

Prvi Božić sa sinom: Kraljevski par objavio čestitku s Arčijem FOTO
Foto: Getty/WPA Pool

Podeli:

U javnosti se danima nagađalo da li će je omiljeni kraljevski par ove godine uopšte objaviti jer su trenutno na odmoru od kraljevskih dužnosti ali su i veoma obazrivi kada je njihova privatnost u pitanju, pa preduzimaju sve mere kako bi je zaštitili.

Međutim, na Tviter profilu profilu humanitarne organizacije "The Queen’s Commonwealth Trust", čiji je Hari predsednik, sinoć je osvanula njihova porodična čestitka.

"Samo delimo najslađu božićnu čestitku našeg predsednika i potpredsednice, vojvode i vojvotkinje od Saseksa. Srećan Božić svima!" piše u opisu crno-bele čestitke preko koje je zlatnim slovima ispisano "Želimo vam radostan Božić i srećnu Novu godinu", uz posvetu "Od naše porodice vašoj".

Ove godine je pažnju umesto princa i vojvotkinje očekivano dobio mali Arči koji je dopuzao do kamere, dok su u pozadini pored jelke njegovi nasmejani roditelji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare