Veliki godišnji horoskop za prvih šest znakova Zodijaka: Pogledajte šta vas očekuje u 2020. godini

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2020. godinu.

Subota, 28.12.2019.

16:25

Izvor: Super žena

Veliki godišnji horoskop za prvih šest znakova Zodijaka: Pogledajte šta vas očekuje u 2020. godini
Foto: depositphoto/agsandrew

Podeli:

OVAN

Ljubav

Sve do maja meseca partnerski i bračni odnosi bi trebali da funkcionišu dosta dobro. Postoje predispozicije za sitnije probleme tokom februara i marta, ali oni će najpre biti iz nerazumevanja i nešto lošije komunikacije i ne bi trebali da utiču na stabilnost odnosa sa partnerom. Od maja već ulazite u „neudobnu“ ljubavnu zonu – postoji mogućnost da vas voljena osoba optuži za nemar, nepažnju ili neverstvo, a itekako je moguće da neke od ovih optužbi budu tačne. Juli, avgust i septembar mogu prekinuti veze, pa čak i brakove koji su već „na kraju balade“. Oni odnosi koji prevaziđu letnji period, imaju dosta stabilan put do kraja godine. Slobodni Ovnovi – prolećni i jesenji meseci su najpovoljniji za ulazak u trajniju ljubavnu priču. Tokom maja i juna obratite pažnju – sve na ljubavnom planu se dešava pod sudbinskom simbolikom. Mogu vam se pojaviti osobe iz prošlosti, ali isto tako – možete otpočeti emotivne priče na čudan i neuobičajen način, preko okoline, prijatelja, društvenih mreža.

Posao

Poslovni segment zahtevaće od vas više pažnje i posvećenosti nego do sada. Ozbiljne promene se dešavaju u ovom sektoru i vi morate biti spremni u svakom momentu da odreagujete na pravi način. Od vas će se zahtevati visok nivo odgovornosti a pojedini Ovnovi mogu da očekuju i napredovanje i dosta jače pozicije nego do sada. No, to neće funkcionisati bez pritiska i otežanja, pogotovo u drugom delu godine. Ukoliko niste pripremljeni da date svoj maksimum, možete biti neprijatno razočarani otežanim odnosima sa saradnicima i naredeđenima, kao i kritikama na svoj račun, pogotovo od jeseni 2020-e. Ova godina od vas zahteva štedljivost i proračunatost, a ne rasipanje na polju finansija.

Zdravlje

U ovoj godini je neophodno da pronađete prostor za dovoljno odmora, opuštanja i sna. Energetski ćete se jako trošiti, pa su mogući povremeni padovi imuniteta. Druga polovina godine može doneti češće probleme sa kičmom, zglobovima, tetivama.

*ALT

BIK

Ljubav

Oni koji su u emotivnim i bračnim vezama tokom nastupajuće godine klackaće između potrebe za dubljom povezanošću sa partnerom i potrebom za više lične slobode. Uran u vašem znaku će vam u emotivnim odnosima čas biti saveznik, čas neprijatelj. Iskoristite pozitivni deo njegove prirode tako što ćete više sa voljenom osobom uživati u promenama, dešavanjima, zajedničkim putovanjima, novim i boljim načinima da ulepšate vaš odnos. Smanjujte tenziju, i ne dolivajte ulje na vatru u napetim momentima. Kod slobodnih Bikova ljubavni noviteti u ovoj godini najviše idu kroz poslovni segment i preko društvenih mreža. Mart može biti jedan od „vrelih“ meseci za vas, a jaka dešavanja vas očekuju i u periodu april – jun 2020-e godine. Moguće je da u ovim mesecima obnovite komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom, ali se ona može završiti isto tako brzo i neočekivano, kao što je i započela. Još jedan dobar period za nove emotivne početke jeste tokom oktobra i na samom kraju godine.

Posao

Poslovno je pred vama jedna dosta jaka godina. Bez obzira da li ćete se odlučiti da ostanete tu gde jeste ili da napravite neke radikalne promene – potpuni poslovni zaokret, promenu radnog mesta, preseljenje zbog posla – apsolutno ste podržani i vaši planovi mogu krenuti ka ostvarenju. Naročito je za ovako nešto pogodan period tokom prolećnih meseci. Još jedan dobar momenat za velike promene je u periodu avgust – oktobar 2020-e godine. Vaši ciljevi jesu podržani tokom nastupajuće godine, pogotovo ukoliko duže vreme radite na njima. Možete se uključiti u projekte koji će od vas zahtevati veliku posvećenost. Finansijski je ovo stabilna godina, naročito njen drugi deo.

Zdravlje

Osetljivi su krvni sudovi, vene i cirkulacija a moguće je da će biti i problema sa oscilacijama pritiska. Takođe, nivo stresa će biti pojačan pa je potrebno pronaći način da se opustite. Za promene u načinu ishrane najbolji je prolećni period.

BLIZANCI

Ljubav

Oni Blizanci čije su emotivne relacije prošle kroz iskušenja 2019-e godine imaju šansu da već u prvom kvartalu 2020-e dodatno stabilizuju svoju ljubavnu priču, a ukoliko su u dužoj emotivnoj vezi – čak i da krenu u razmišljanja o zajedničkom životu i braku. One veze koje su debelo „okrnjene“ u prethodnoj godini, sada mogu da biraju – ili će se razići ili uneti velike promene u svoj odnos, one koje mogu da „spasu“ emotivnu relaciju koju imaju. Osetljivi periodi su tokom februara, marta, juna i jula 2020-e godine. Slobodni pripadnici ovog znaka – tokom prolećnog perioda moguće je obnoviti stare emotivne priče, ali će one svakako doći na test trajnosti i stabilnosti već tokom leta. U svakom slučaju – proleće i leto, kao i novembar mesec jesu vaši periodi za pojačana ljubavna dešavanja tokom ove godine. Ono što će biti zajedničko svim novim počecima (ali i obnovi starih priča) jeste neuobičajeno snažna strast koju će biti maltene pa nemoguće kontrolisati, kao i neobične okolnosti pod kojima veza počinje...

Posao

Bilo poboljšanja, bilo promene vezane za posao u ovoj godini dolaze postepeno – možda sporije nego što se vi nadate, ali stižu svakako. Mnogi od vas već duže vreme imaju velike planove, a te planove je moguće ostvariti najpre tokom prolećnih meseci, a onda i od jeseni naredne godine. Ukoliko se vaša razmišljanja vezuju za inostranstvo, bilo kroz saradnju bilo kroz odlazak – onda na to računajte tek od septembra meseca pa na dalje mada prvi, početni koraci mogu biti tokom aprila i maja. U ovoj godini ćete rešiti mnoga pitanja započeta tokom 2019-e godine, a jedno od njih će biti i vezano za stabilnost vaših finansija. Ovde vam svakako sledi oporavak, postepen ali konstantan.

Zdravlje

Moraćete prilično da vodite računa o svom imunitetu, koji će biti slabiji nego u prethodnim godinama. Takođe, osetljivi su vam urinarni trakt i kičma. Stariji mogu imati češćih reumatskih tegoba. Dame neka posebnu pažnju obrate na status hormona i neka praktikuju redovne ginekološke kontrole.

*ALT

RAK

Ljubav

Godina testiranja vaših emotivnih i bračnih odnosa. Ono što je dobro, proći će dalje i položiće ispit. Neki odnosi se mogu jako uzdignuti, pretvoriti u javne, u zajednički život, u brak. Ono što ne valja, otići će u zaborav. Jedina preporuka za vas jeste – budite realni, objektivni, svesni i partnerovih i svojih mana i nedostataka, ali i vrlina i kvaliteta koji sigurno postoje u vašem odnosu. Napeti momenti i testiranje odnosa će biti najizraženije u periodu pomračenja Meseca, vašeg vladara – tokom januara, juna, jula i novembra s tim što moram da primetim da je jul najizraženiji i najizazovniji mesec. Slobodni Rakovi – za vas ovo jeste značajna godina jer imate više nego dobre predispozicije da upoznate, ako ne baš svoju srodnu dušu, a ono – osobu sa kojom možete graditi trajni, stabilni odnos. Bilo da je u pitanju poslovni segment, izlasci i društvenost, prijatelji – najjači periodi za pronalaženje ljubavi jesu januar, mart, april, letnji meseci, novembar i decembar nastupajuće 2020-e godine.

Posao

Pred vama je vrlo ozbiljna, a samim tim i zahtevna poslovna godina. Od vas će se očekivati velika posvećenost i odgovornost prema svakom segmentu poslovnog života. S jedne strane, izvesno je da ćete trpeti pritisak, no sa druge – bićete izuzetno motivisani jer ćete shvatati da se ovakva prilika ne ukazuje baš često u životu i želećete da je iskoristite do maksimuma. Velika dešavanja krenuće u drugom delu godine, ali samim tim – i pritisak na vas će se pojačati. Vodite računa da u tom periodu dobro odmerite i svoje snage ali i realne mogućnosti. Ne odlučujte na brzinu. Što se finansjiskog segmenta tiče, budite nešto pažljiviji tokom maja i juna – u ovom periodu imate više troškova i nije trenutak za investicije.

Zdravlje

Više pažnje obratite na zdravstveni segment jer će tempo života biti jak a vi prilično osetljivi i krhki. Mogući su padovi imuniteta, češće prehlade, ali i problemi sa kostima i zglobovima. Čuvajte bronhije i pluća na proleće i s početka jeseni.

LAV

Ljubav

Saturn će ući u vaše polje partnerstava na proleće, a njegov tranzit zajedno sa Marsom kroz april I maj mesec staviće mnoge odnose na test trajnosti, stabilnosti I ljubavi. U suštini, prvi deo godine je prikazan kao često nemiran – partner I vi nećete biti lagani jedno drugom I kompromis će biti neophodan začin za očuvanje vašeg odnosa. No, sa druge strane – ova “nemirna vremena” iznedriće I velike promene – kod nekih od vas će doći do početka zajedničkog života ili braka. Drugi deo godine je mirniji u vašim emotivnim relacijama, najpre iz razloga što će vaša pažnja biti usmerena na drugu stranu – ka poslovnom segmentu. Slobodni Lavovi – godina pred vama doneće mnogo zabavnih momenata, dosta druženja I izlazaka ali I odnosa koje bismo najpre mogli da okarakterišemo kao neobavezne I prolazne, koji će vas “zadržati” samo za kraće vreme. Jače šanse za prave emotivne konekcije postoje tokom proleća – najpre u aprilu I maju mesecu, a onda tokom septembra I oktobra 2020-e godine.

Posao

Za vas je ovo jedna od jačih poslovnih godina – Ne znači da će biti iole lagana, ali ovo jeste period u kojem će se od vas zahtevati odgovornost I posvećenost što će rezultovati jakim poslovnim šansama I prilikama da napravite velike promene. Mnogi od vas će tokom 2020-e promeniti radno mesto, započeti sa privatnim poslom ili napredovati u karijeri. Najznačajniji je drugi deo godine, koji će istovremeno biti izuzetno naporan I zahtevan, ali I postaviti prave temelje za vašu poslovnu budućnost. Finansijski, ovo je godina u kojoj ćete solidno zaraditi ali istovremeno I godina u kojoj morate pametnije I štedljivije raspolagati novcem. Moguće su zarade I od dodatnih ili dopunskih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Godina u kojoj je potrebno menjati životne navike da biste se osećali I funkcionisali bolje. Drugi deo godine donosi pojačan stress I jače trošenje energije, pa će u tom periodu I vaš imunitet biti poljuljan. Mogući su problemi I sa kičmom, srcem I krvnim sudovima.

DEVICA

Ljubav

Ukoliko je odnos sa voljenom osobom I inače nestabilan – prvi deo godine neće dobro uticati na vas dvoje kao par. Može doći do većeg distanciranja, do obostranih tajni – a kod nekih I do otkrivanja istih, naročito u periodu februar – mart. Neki odnosi, iako dugogodišnji u 2020-oj će završiti svoju priču. No, ako je veza sa partnerom inače stabilna I čvrsta – vas dvoje ćete se lakše uklopiti u nešto teže aspekte prve polovine godine I prevazići ih bez većih problema. Drugi deo 2020-e je uglavnom miran – ukoliko I bude nekih problema, oni će biti kratkotrajni I vezivati se ili za finansije ili za manjak zajedničkog vremena. Slobodne Device – prolećni meseci mogu aktivirati jednu zanimljivu ljubavnu priču, najpre preko poslovnog segmenta. No, pitanje je koliko će odnosi u ovom periodu započeti biti trajnog karaktera – ali će vam u svakom slučaju doneti zanimljive I vatrene momente. Za prave I stabilne ljubavne veze – moraćete da čekate drugi deo godine, najpre period od jeseni.

Posao

Prva polovina godine neće doneti neke velike promene u poslovnom segmentu. Vi ćete imati mnogo elana, mnogo novih ideja I veliku posvećenost I trud kada je posao u pitanju, ali nećete videti nikakve konkretne pomake. Postoje naznake za neka sitnija napredovanja tokom perioda mart – maj, ali ne bih rekla da će ovo ispuniti vaša očekivanja. Ne brinite, ovo je samo uvod – ulaskom u jul mesec ulazite u period velikih poslovnih promena I tumbanja. Situacije će se jako ubrzati, a od septembra su mogući I veliki pomaci, unapređenja. Moguće je da ćete u ovoj godini da se zbog posla i preselite i promenite lokaciju. Finansijski – očekuje vas dosta stabilna i mirna godina. Moguća kupvina nekretnine.

Zdravlje

Starijima su mogući problemi sa kičmom, zglobovima, kolenima, reumatske tegobe. Dame bi trebale da prekontrolišu stanje hormona i štitne žlezde. Generalno gledano – zdravstvena situacija će uglavnom biti dobra, sa povremenim i kratkotrajnim tegobama.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA PREOSTALIH ŠEST ZNAKOVA ZODIJAKA ČITAJTE OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare