Poznatu glumicu blokirali na sajtu za upoznavanje: Niko nije poverovao da je to zaista ona

Ko bi rekao da jednoj od najpoznatijih glumica na svetu ovako nešto može da se desi.

Utorak, 31.12.2019.

09:36

Izvor: B92

Poznatu glumicu blokirali na sajtu za upoznavanje: Niko nije poverovao da je to zaista ona
Foto: Depositphotos/Andreas Rentz / Staff

Podeli:

Šeron Stoun važi za jednu od najlepših i najseksepilnijih žena na svetu, ali čak i ona mora da poštuje pravila koja važe na aplikacijama za upoznavanje.

Kako je napisala na svom nalogu na Tviteru, njen profil na aplikaciji Bambl je blokiran jer je prepoznat kao lažni profil.

„Otišla sam na aplikaciju Bambl za samce i oni su zatvorili moj nalog. Neki od korisnika su prijavili da to sigurno nisam ja. Hej, Bambl, je l toliko ekskluzivno biti ja? Molim vas da me ne izbacujete“, napisala je glumica.

Ona je uz to priložila i snimak stranice na kome se vidi da joj je nalog izbrisan. Na postu piše da joj je nalog izbrisan zato što je par korisnika prijavilo da je nalog lažan.

Predstavnik aplikacije rekao je za „Gardijan“ do mu je žao zbog čitave situacije.

„Izvinjavamo se zbog zabune... Biti ikona takve veličine, razumemo zašto su se naši korisnici zbunili i pomislili kako njen nalog zapravo nije pravi“, rekli su.

Šeron Stoun, koja sada ima 61 godinu, postala je seks-simbol nakon što je 1992. godine izašao njen triler „Niske strasti“. Udavala se i razvodila dva puta, a bilo je tu i par odbijenih prosidbi. Sada je singl i ima tri sina sa kojima živi u Los Anđelesu. prošle godine se zabavljala sa agentom za nekretnine iz Italije Anđelom Bofom, ali se par rastao. Šeron Stoun je kasnije izjavila da bi radije bila sama i da se više ne nada da će pronaći novog partnera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.