Pevačica će po ovome pamtiti 2019. godinu: "Ljubav je jedino u šta verujem"

Godina koja je za nama bila je prelomna za prelepu srpsku pevačicu.

Utorak, 31.12.2019.

11:07

Izvor: B92

Pevačica će po ovome pamtiti 2019. godinu:
Foto: printskrin/prva

Podeli:

Pevačica Nataša Bekvalac u 2019. godini zvanično je stavila tačku na buran brak sa biznismenom Lukom Lazukićem. Ipak, ona ovu godinu neće pamtiti po tome, već po lepim stvarima i veruje da je takvi trenuci očekuju u 2020. godini.

"Ovu godinu ću pamtiti po promenama nabolje, velikim rezovima i dobrim odlukama, po poslovnom uspehu i po ljubavi porodice i prijatelja. Poželeću da se i u novoj godini takva atmosfera nastavi jer mi ništa više za sreću nije potrebno", rekla je Nataša.

Otkrila je da svaki stres koji preživimo ostavlja trag, piše Blic, ali da ne postoji ništa što ljubav ili vreme ne mogu da ublaže i saniraju.

"Nisam ni imala vremena za tugu. Mislim da sam poprilično neoštećena i očuvana. O novoj ljubavi ne razmišljam, jer sve dođe u svoje vreme. Ništa se kod mene nije promenilo, ništa ne planiram, niti očekujem. Samo živim svoj život. Moja loša iskustva su lekcije koje su doprinele tome da se suštinski bilo šta promeni. Ljubav je jedino u šta verujem, a zajednica sa partnerom koji te poštuje i voli su najlepše što može da se dogodi ženi", naglasila je pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.