Nedeljni horoskop: Blizancima prija ljubav, Vagama dobra poslovna nedelja

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 13. do 19. 01. 2020. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Nedelja, 12.01.2020.

16:45

Izvor: B92

Default images

Podeli:

*ALT

OVAN

Hrana

Neće biti baš tako lako vratiti se u normalu po pitanju ishrane. Znam da ste mislili da će posle božićnih praznika sve to lagano doći u ravnotežu od ranije, ali izgleda da nema ništa od toga. Tek u drugoj polovini nedelje kreće stabilizacija, a možda kod nekih – i dijeta.

Ljubav

Ljubav, to jest planeta Venera vam je otišla iza leđa u polje tajni i mesto gde je egzaltirana. Vi zauzeti imate više opcija sada, pa birajte šta vam je milije. Možete da budete divni i dobri, da se volite sa partnerom kao nikada do sada, da sve puca od romantike, uzbudljivih i finih dešavanja i strasti. A možete isto tako da budete divni i dobri prema partneru, ali da sa strane namigujete, flertujete, kombinujete se. Birajte prema nahođenju. I mogućnostima, naravno. Slobodni – vi ćete da se lepo zapalite i još finije gorite za nekim. U ovoj nedelji teško da ćete želje da utažite. Samo obećanja dobijate i ništa više.

Posao

Pred vama je izuzetno aktivna i dinamična nedelja. Vaši ciljevi jesu ostvarivi, pa čak i ako ćete do njih morati da dođete preskačući prepreke i gurajući druge da se pokrenu. Jedino što vas sada može kočiti jeste to što su saradnici ili poslovni partneri previše statični i neaktivni i što za svaku, pa i najmanju sitnicu morate da se borite. No, ta borba vam negde i prija sada jer ste puni energije koju treba pravilno usmeriti. Drugi deo radne nedelje donosi problem u jednom dogovoru, možda i prekid saradnje.

Novac

Stižu neke parice koje će vas iznenaditi i obradovati.

Zdravlje

Mlađa populacija odlično. Stariji – uglavnom hronične tegobe.

*ALT

BIK

Hrana

Vi ćete u ovoj sedmici biti u totalnim oscilacijama kada je klopa u pitanju. Na ishranu će uticati i to kako se osećate pa ćete u nekim momentima do maksimuma uživati u omiljenoj hrani, a u drugim – ništa vam neće prijati.

Ljubav

Venera, vaša vladarka – prešla je u znak Riba i „lepo gleda“ na vas. To je dobro, jel da – znači da ćete ljubavi imati....No, obzirom da je ova Venera totalno promenljiva, čas na sedmom nebu, čas u podrumu – to znači da će vaša raspoloženja i neraspoloženja po pitanju ljubavnog odnosa u kojem ste da se smenjuju kao na pokretnoj traci. Iako vas vaši unutrašnji osećaji u ovoj sedmici „vozaju“ na sve strane – bitno je da će odnos sa voljenom osobom biti manje ili više stabilan. Slobodni – eto vama nekog baš zanimljivog da uživate, da se smejete i da budete dobro raspoloženi.

Posao

Od polovine nedelje vi ulazite u znatno dinamičniji period po pitanju posla. Moguće je da se pokreću promene koje su još u prethodnom periodu nagoveštene – pa da je i to razlog za ubrzanje kod vas. U svakom slučaju i obim posla i obim obaveza bi trebao da se značajnije poveća i da vas ubaci u brzinu i aktivnost. Neke promene u dogovorima mogu se pojaviti – bilo od strane kolega i saradnika, bilo od strane autoriteta. Očekujte kratkotrajnu nervozu oko ovoga, ali brzo prilagođavanje.

Novac

Po pitanju priliva, stabilni ste. Što se troškova i odliva novca tiče – to velikim delom zavisi od vas.

Zdravlje

Tegobe sa krvnim sudovima, osetljivost grla.

*ALT

BLIZANCI

Hrana

Vama stvarno ništa ne bi falilo ukoliko biste uveli malo restriktivniji režim ishrane. No, ukoliko se ne osećate spremno za nešto tog tipa, onda biste makar mogli da smanjite unos soli, a pojačate konzumaciju svežeg povrća.

Ljubav

U ovoj će vam sedmici partnerova energija prijati. Doduše, ima malo stresa kod vas dvoje početkom nedelje, ali to će se brzo rešiti. Suštinski – voljena osoba vam daje snagu, gura vas, podstiče vas da se opustite i više uživate u zajedničkim momentima. Planirali ili ne planirali – sada vam je povoljan period za kraći put ili makar za više zajedničkih izlazaka i aktivnosti. Slobodni Blizanci – nečije prisustvo i komunikacija sa ovom osobom vam jako prija. Svi oko vas primećuju da ste živnuli, da ste raspoloženi i da vam je osmeh na licu. Uživajte, ovi prvi, „začikavajući“ momenti su uvek najlepši!

Posao

Vama je ova sedmica skroz ok za posao. Bićete mi puni i elana i živosti, a i neke nove ideje i zamisli se mogu roditi kod vas. Imaćete sredinom nedelje neku žurbicu ili sitna nerviranja, ali ovo su lako i brzo rešive situacije. Dobri kontakti sa saradnicima i poslovnim partnerima – neki od njih vas i jako podržavaju u vašim zamislima i daju vam vetar u leđa. Neki od vas čak mogu biti i prijatno iznenađeni informacijama od strane šefova koje govore o promenama radnog mesta, unapređenju.

Novac

I dalje vi ne možete skroz naskroz da se iščupate iz nestabilne finansijske situacije.

Zdravlje

Starijima mogući problemi sa cirkulacijom i pritiskom.

*ALT

RAK

Hrana

Ulazite u nekom „šarenom“ raspoloženju u ovu sedmicu i sigurno je da će vam ono diktirati i funkcionisanje po pitanju ishrane. Prvi dani su dosta opterećeni, naročito slatkišima i masnijom hranom, dok od sredine nedelje ova „glad za slatkim“ može početi da popušta.

Ljubav

Možda su neki odnosi tokom prethodne nedelje i pomračenja Meseca ozbiljno uzdrmani. Možda nije uzdrmana vaša veza, ali vi jeste – kao da više ne znate ni gde idete ni šta želite po pitanju ljubavi. U svakom slučaju, bilo jedno ili drugo – sada ulazimo u fazu opadanja. Stabilizacija još uvek ne može biti postignuta, bilo u partnerstvu, bilo unutar vas – ali biće trenutaka, dana – u kojima ćete se osećati bolje nego do sada. Slobodni Rakovi – uzbudljiva ljubavna dešavanja i pojava novih osoba oko vas. No, poznajući vašu preemotivnu prirodu – ne trčite kao ždrebe pred rudu, razmislite, sačekajte.

Posao

Pritisak na vas će jednim delom početi da popušta od polovine ove nedelje. Da se razumemo – nećete vi još dugo moći da pobegnete od odgovornosti koje su vam nametnute niti ćete još dugo moći iole olako da se odnosite prema obavezama i ljudima sa kojima radite....No, bitno je da će jedan deo posla, onaj najzahtevniji – biti završen. Neke situacije će se konačno pokrenuti i krenuti ka realizaciji ili ka rešavanju. Mars vam daje više nego dovoljno snage za sve. Ne trošite je na tenziju sa kolegama i saradnicima.

Novac

Dobili više ili manje od onog što ste očekivali, ne brinite – sve ćete potrošiti.

Zdravlje

Još uvek ste u nekom osetljivom periodu po pitanju zdravlja.

*ALT

LAV

Hrana

Vaša energija je negde u podrumu, pa vam je potrebna hrana koja će da vas diže i donosi vam energiju. Zato se ne tovarite slatkišima, premasnom i prezačinjenom hranom, već više žitaricama, povrćem, jajima, crvenim mesom, cveklom.

Ljubav

Kod zauzetih Lavova situacija nije bajna i to je jednostavno tako. Ono što biste vi želeli, prilično je neizvodljivo i negde biste trebali da prihvatite da vam je kao paru takav period – vi ne možete da dobijete ono što hoćete, a partner ne može da vam da ono što bi vas usrećilo. Ovo neće trajati večno, da se razumemo, zato se ne uplićite u dubiozna pitanja i dileme i udrite brigu na veselje. Mars u vašem polju ljubavi od vas traži baš i samo to – da volite, da uživate i da se u spavaćoj sobi zabavite. Slobodni Lavovi – strast će vam dolaziti, prihvatite je i ne razmišljajte da li će i koliko trajati.

Posao

Što se posla tiče, evidentno je da vam neke situacije ne prijaju. Suviše je sve oko vas statično, opterećujuće, kao da se sve zabetoniralo i ne pomera se sa mesta. Situacija jeste zaista takva, ali to ne znači da se i u ovom opterećujućem periodu ne mogu izroditi i novi dogovori i nove ideje. Neko vas može iznenaditi svojom inicijativom i predlogom – vredi razmisliti o ponudi koja će vam biti predočena. Sa autoritetima se verovatno nećete slagati po mnogim pitanjima, ali biste trebali da ih ispoštujete.

Novac

Niti pozajmljujte drugima, niti vi uzimajte pozajmice. Pametno raspolažite onim što imate.

Zdravlje

Ozbiljno razmislite o tome da nešto u svojim navikama promenite. Moguća nervoza i stres.

*ALT

DEVICA

Hrana

Prijaće vam u ovoj sedmici mlečni proizvodi – kiselo mleko, kefir i naročito jogurt – uzimajte ih u kombinaciji sa žitaricama i voćem da biste izbalansirali varenje. Postoji potencijalna opasnost od problema sa stomakom zbog namirnica sumnjivog kvaliteta.

Ljubav

Prilično korektna nedelja u vašim emotivnim relacijama. Vi ćete imati više obaveza nego inače i moguće je da će da se smanji prostor za vas i voljenu osobu, ali ćete imati razumevanje od strane partnera. Šta više – ulazak Venere u vaše polje partnerstava obojiće zajedničke momente jednom lepom i nežnom energijom. Samo nemojte da švrljate sa strane da ne biste voljenoj osobi davali povoda za sumnju. Slobodne Device – više osoba pokazuje interesovanje za vas. Polja ljubavi i partnerstava su sada vrlo aktivna i izvesno je da se neke zanimljive priče itekako mogu pokrenuti...

Posao

Dobra nedelja je pred vama. Nedelja pozitivnih iznenađenja i preokreta u poslovnom segmentu. Dobićete više ponuda tokom ovog perioda, a neke od njih se mogu vezivati i za inostranstvo ili druge gradove. Moguće je da će neki od vas razmišljati i o preseljenju posla radi ili da ćete ući u fazu kada će poslovna putovanja biti dosta naglašena. Šta više – i u ovoj sedmici je moguć poslovni put koji bi trebao da vam donese uspeh i pozitivne rezultate. U pokretu ste i aktivni i to će vam jako prijati.

Novac

Poboljšanje u finansijskom segmentu. Rešavate jedan deo problema koji vas je opterećivao.

Zdravlje

Moguće prehlade, viroze. Stariji – oscilacije pritiska.

*ALT

VAGA

Hrana

Ukoliko ste u protekloj nedelji rešili da okrenete list i više se posvetite svojoj ishrani – sigurno je da će se sada pojaviti iskušenja kojima će biti teško odoleti. Jednostavno, u periodu ste kada su vam oči gladne i kada se morate boriti sa svojim apetitima...

Ljubav

Venera, vaša vladarka prelazi u znak Riba. Vi u vodenom znaku, vaš partner u vatrenom. Različiti su to kvaliteti emocija – vama bi sada najpre prijala nežnost, senzualnost, ćućorenje na jastuku....a voljena osoba bi pre neku akciju, dešavanja, zabavu. Malo ćete se mimoilaziti a onda se pronaći – i to u spavaćoj sobi. Dok se ne pronađete, vi gledajte da se ne zagrejete za drugu osobu – jer su sada itekako velike mogućnosti i za neka vaša tajna flertovanja i aktivnosti. Slobodne Vage – talas strasti može vas u potpunosti potopiti tokom ove nedelje. Stiže iznenađenje, očekivali ga ili ne.

Posao

Posla će biti na pretek. Kao da ga i do sada niste imali dovoljno. No, spomenula sam vam u nekom momentu – samo polako, tek ćete se vi naraditi. I sada ste zvanično i ušli u period u kojem se pred vama otvaraju nove obaveze i zadaci, ali se istovremeno otvaraju i nove mogućnosti i projekti. Iznenadiće vas inicijativa nekih osoba i njihovi predlozi – o ovome bi vredelo ozbiljno razmisliti i doneti pravu odluku. Samo obratite pažnju da li ste završili sa svim „repovima“ – nemojte vući zaostatke za sobom...

Novac

Odlična nedelja po pitanju finansija.

Zdravlje

Hormonski problemi, tegobe sa krvnim sudovima starijima. Mlađi – osetljivo grlo.

*ALT

ŠKORPIJA

Hrana

Škorpije su proteklih nedelja junački navalile na klopu, a sada će isto tako junački navaliti da se uvedu u red i koriguju svoje navike po pitanju ishrane. Odgovara vam lagana hrana, više obroka i znatno smanjena količina začina.

Ljubav

Jao, Venerica vam je ušetala u polje ljubaviiii.....E, to je za slobodne Škorpije super jer će ova planetica da vam „doturi“ interesantnu osobu koja će onako na blic da vas zainteresuje. Sad, da li će to baš biti bajka kao što na prvi pogled izgleda ili ćete vremenom shvatiti da ste mnogo manje dobili nego što ste očekivali – to već zavisi od mnogo faktora i moramo dozvoliti da prođe malo vremena i pokaže šta jeste a šta nije. No, za Škorpije koje su u emotivnim vezama ovaj će tranzit izneti i neke super nežne i senzualne momente sa partnerom, ali će izneti i probleme, rasprave i sumnju.

Posao

Dosta dobro funkcionišete u poslovnom segmentu. I zvanično ste završili sa prazničnim periodom i sada se u fazonu „sto na sat“ bacate na posao. Trudite se da na vreme rešite svaku obavezu, da ispoštujete dogovore. Aktivni ste i pred vama su dani velike dinamike. Ono što je interesantno jeste da se već u ovoj nedelji mogu pokrenuti i noviteti, nove poslovne saradnje i kontakti ili makar dogovori koji idu ka ozbiljnim temama. U značajnom ste periodu – ne propuštajte prilike koje će se ukazivati!

Novac

Solidna finansijska situacija. Dobri prilivi tokom ovog perioda.

Zdravlje

Sklonost virozama, prehladama. Osetljivi disajni putevi.

*ALT

STRELAC

Hrana

Vreme je da se prebacite sa praznične na regularnu ishranu. Da malo podignete ručnu kočnicu što se hrane tiče a pojačate fizičku aktivnost. Da jedete manje obroke, makar četiri do šest puta dnevno. Da smanjite začine. E, ako ispoštujete i pola od ovoga – biće super.

Ljubav

Možda u prvim danima ove nedelje i ne, ali u ostatku perioda – na istim ste ili makar sličnim talasnim dužinama sa voljenom osobom. Vaša komunikacija se konačno pokrenula bez većih problema i slede vam dani uspešnih i korektnih dogovora, ali i dani koji mogu biti ispunjeni pozitivnom energijom, zajedničkim aktivnostima i živošću. Sve će se namestiti da vam pomogne da ulepšate svoju vezu. Slobodni Strelčevi – lepi i interesantni kontakti sa suprotnim polom. Vaša pozitivna energija privlači zanimljive osobe u vaš život. Lako i brzo ćete se „pronaći“ sa nekim.

Posao

Motivisani ste, aktivni, nosi vas talas odlične energije i entuzijazma kao začina koji će vam pomoći da u ovoj nedelji budete vrlo poslovno uspešni. Iako sam početak nedelje možda i neće biti baš obećavajuć, vrlo brzo dolazi do pokretanja, do jakih poslovnih kontakata pa čak postoji i mogućnost za dogovore čija će realizacija odmah krenuti. Sada nema čekanja, nema zastoja i statičnosti – sve se odvija velikom brzinom – uhvatite korak sa dešavanjima i pokažite koliko možete biti uspešni.

Novac

Nije loše, ni malo. Poboljšanje u finansijskom segmentu.

Zdravlje

Osetljivi disajni putevi. Mogućnost prehlada i virusnih infekcija.

*ALT

JARAC

Hrana

Možda biste mogli da razbijete monotoniju – da vam obroci ne budu toliko jednolični. Obogatite svoju ishranu većom količinom povrća, naročito zelenog lisnatog – zelenom salatom, spanaćem, keljom, blitvom. Takođe – prijaće vam mlečni proizvodi – stari sirevi, jogurt.

Ljubav

Tenzija koja je možda postojala tokom protekle nedelje se sada spustila i pred vama su dani u kojima možete odnos sa voljenom osobom stabilizovati i vratiti u normalu. Možda vam i nije baš najjasnije šta partner tačno želi od vas, ali ćete svakako imati volje da razgovarate i rešite bilo kakav problem. Vaša komunikacija sada je vrlo bitna – ne moraju se voditi samo ozbiljni razgovori, ima tu prostora i za lepe i nežne priče....Slobodni Jarčevi – Venera u vašem polju komunikacije, pokreta i njen sekstilni aspekt sa Uranom iz vašeg polja ljubavi – mogu vam brzinski doneti interesantnu osobu u život.

Posao

Odličan je period za dogovore, za pokret, za poslovne aktivnosti svake vrste. Vaše polje komunikacije i kraćih putovanja je sada jako naglašeno i očigledno je da ste ušli u period u kojem će se sve pokrenuti brže i sa manje zastoja i kočnica nego do sada. Doduše, može se dogoditi da odjednom upadnete u gužvu i da morate da funkcionišete na više strana, pa se pripremite unapred i dobro organizujte. U ovoj nedelji moguće su i konkretne ponude i to vrlo zanimljive. Vredi razmisliti o njima.

Novac

Pokušajte da zaigrate „na sreću“. Možda čak i upali.

Zdravlje

Pojačana nervoza. Mogući su i problemi sa disajnim organima.

*ALT

VODOLIJA

Hrana

Tako su Vodolije baš baš rešile da se uvedu u red po pitanju ishrane. A onda je Venera ušetala u njihovo polje hrane i pomrsila im konce i divne planove. Kako ćete se vi sa ovim tranzitom izboriti i odoleti, naročito slatkišima – meni jasno nije uopšte.

Ljubav

To što vi želite i to što dobijate od voljene osobe – nema veze jedno s drugim. E sad, moguće je i da su vaše želje nerealne i preterane. Doduše, moguće je i da je partner okupiran svojim problemima i ne opterećuje se nešto naročito time šta je vama potrebno. U svakom slučaju – tu se vas dvoje nekako vrtite jedno oko drugog, bez naročitih dešavanja. Slobodne Vodolije – otišla vam Venera, ali vam je zato Merkur svratio u goste. Nije ni taj Merkur loš – vlada vašim poljem ljubavi. Sad ćete više da komunicirate sa udvaračima, više da se dopisujete, čujete, „kuckate“. A možda se i izrodi neka prava, fina prilika.

Posao

Ona Venera od malopre je ušla u vaše polje novca, pa će para svakako biti. Pa kako i ne bi bilo, kad ćete se vi razraditi kao da i do sada niste imali posla preko glave. Mnogo ćete da pričate, mnogo ćete da se dogovarate, mnogo ćete da trčite na sve strane i sastančite. Neki će se dogovori realizovati odmah, neki drugi će slavno propasti odmah na početku. Za onim što propadnu ne žalite mnogo – vama svakako ide odlična poslovna nedelja u kojoj će prave stvari isplivati na površinu!

Novac

Para će svakako biti, i onih koje očekujete i onih na koje ni malo ne računate.

Zdravlje

Manji problemi sa grlom, disajnim putevima. Starijima reumatski bolovi i lošija cirkulacija.

*ALT

RIBE

Hrana

Venera ulazi u vaš znak noseći sa sobom kojekakve interesantne i lepe stvari, ali i potrebu za slatkišima. No, pošto ne možete samo na tortama i kolačima živeti, bilo bi dobro da se okrenete drugačijim obrocima – onim sa što više povrća.

Ljubav

U onim vezama koje su stabilne – ulazak Venere u vaše polje ličnosti doneće pojačanu nežnost, romantiku, senzualnost i pregršt lepih i divnih trenutaka sa partnerom. U onim vezama koje baš i nisu na najstabilnijim osnovama – ova planeta može doneti mnogo očekivanja, a malo ispunjenja. Zbog toga može dolaziti čak i do manjih rasprava sa partnerom. Slobodne Ribe – u periodu ste kada zračite i kada ćete svakako privući udvarače. Već tokom ove nedelje može biti par ljubavnih, vrlo interesantnih iznenađenja. Vi jeste u fazi za ljubav – pratite znakove pored puta....odvešće vas na pravo mesto...

Posao

Nekih manjih problema sa saradnicima će biti tokom ove sedmice. Uspeće da vas iznerviraju, ali samo na kratko. Takođe, očekujte i sitnije probleme sa tehnikom i u dogovorima. No, sve će ovo biti samo trenutne distrakcije koje neće umanjiti kvalitet sedmice u koju ste ušli. Naime, vama tokom ovog perioda stoje vrlo prijatna iznenađenja. To mogu biti uspešni dogovori, informacije koje dolaze do vas ili pak promena radnog mesta – dobijanje pozicije koju dugo priželjkujete.

Novac

Povoljni finansijski momenti u ovoj nedelji. Mogućnosti za manje novčane prilive.

Zdravlje

Mogući problemi sa grlom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare