Glumica se potpuno transformisala: "Neprepoznatljiva si" FOTO

Glumica nije jedna od onih žena koje često menjaju svoj izgled.

Sreda, 15.01.2020.

12:15

Izvor: Super žena

Glumica se potpuno transformisala:
Foto: Getty/Michael Loccisano

Podeli:

Blejk Lajvli, koja se proslavila ulogom Serene u seriji "Tračara", poznata je po dugoj plavoj kosi, koja joj odlično stoji. Međutim, glumica je za potrebe snimanja novog filma "The Rhythm Section" morala da promeni izgled.

Blejk je na Instagramu objavila fotografiju, tačnije selfi, a fanovi su je jedva prepoznali. Čak je i njena rođena sestra nije prepoznala, što je i prokomentarisala ispod fotografije: "Neprepoznatljiva si", napisala joj je Robin Lajvli.

Iako ova frizura, poznata kao tuta frizura, malo kome stoji, fanovi glumice kažu da Blejk ume da je nosi i da joj odlično stoji. Iako su fanovi glumice mislili da je ovde iznenađenjima kraj, prevarili su se jer je glumica objavila još jednu fotografiju na kojoj izgleda sasvim drugačije.

Blejk je za potrebe snimanja nosila i crvenu periku s kratkim šiškama u čuvenom pin-ap stilu, a moramo da priznamo da je i ovu frizuru umela dobro da iznese.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare