I Rusi imaju svoju Anđelinu Džoli: Prava je lepotica FOTO

Ona je prava lepotica.

Četvrtak, 23.01.2020.

09:52

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Alina Carahova, poreklom iz Severne Osetije preti da postane nova Instagram zvezda, a možda se oproba i u nekom od javnih poslova, zahvaljujući svojoj lepoti.

Nedavno je zbog svoje sličnosti sa holivudskom glumicom Anđelinom Džoli zainteresovala korisnike Instagrama.

Mnogi hvale ovu lepoticu i već je nazivaju ruskom verzijom Anđeline, dok ima i onih koji tvrde da je njen izgled rezultat brojnih plastičnih operacija.

Alina za sada ima nešto više od 20 hiljada pratilaca na Instagramu, a taj broj će biti sve veći s obzirom da je zahvaljujući svojoj lepoti dospela u medije.

View this post on Instagram

❄️

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on

Muškarci nisu odoleli da komentarišu njen neosporno lep izgled, ali i šarm, a i žene su te koje su uputile pozitivne komentare na račun Alininog izgleda.

Prema pisanju lokalnih medija Carahova živi relativno skromnim životom koji nije ni nalik životu Anđeline Džoli. Alina je posvećena odgajanju svog sina, a verujemo da će posle velikog interesovanja medija i korisnika Instagrama, uspeti u nekom od poslova iz javnog života jer ima sve predispozicije za to.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.