Spremne za Superbol: Isklesani trbušnjaci i minimalna šminka FOTO

Za tri dana imaćemo priliku da vidimo nastup Šakire i Dženifer Lopez u poluvremenu američkog Superbola, a pevačice su tim povodom održale konferenciju za štampu.

Petak, 31.01.2020.

12:12

Izvor: B92

Spremne za Superbol: Isklesani trbušnjaci i minimalna šminka FOTO
Foto: GettyImages, Kevin Winter

Podeli:

Šakira, koja se retko kada pojavljuje na crvenom tepihu i koja se u javnosti najčešće pojavljuje samo na svojim nastupima, oduševila je mnoge svojim prirodnim i opuštenim izgledom.

Pevačica je nosila minimalnu količinu šminke, a kao odevnu kombinaciju odabrala je crne uske farmerke, majicu kratkih rukava sa printom i bele čizme sa visokom potpeticom.

Ipak, iako su mnogi oduševljeni Šakirinim mladolikim izgledom, Džej Lo se, kao i obično, odlučila za nešto izazovniju kombinaciju pa je obukla beli komplet i pokazala savršeno isklesane trbušnjake.

Džej Lo je svoj glamurozan stil upotpunila belim štiklama i dijamantskim nakitom, a za razliku od Šakire, ona je umesto prirodnog izgleda odabrala šminku sa kojom je najčešće i viđamo u javnosti, piše Indeks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.