Najnoviji bizarni trend: Sada možete da dobijete "Koronavirus" i na noktima

Bilo je prilično neobičnih manikir trendova proteklih godina, ali izgleda da je najnoviji prevazišao sve svojom bizarnošću.

Nedelja, 09.02.2020.

09:45

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Još 2018. godine mogli smo da vidimo različite stilove kada se radi o pramenovima kose, stopalima ili čak minijaturnu lutku sa likom Kim Kardašijan koja tverkuje. 2019. je bila još gora jer smo imali uši iz kojih curi gnoj i bizarne nokte sa prikačenom duvanskom lulom.

Mnoge od ovih čudnih manikira osmislio je kozmetički salon na Beverli Hillsu, poznat po otkačenom dizajnu - ali možda su ovog puta ipak preterali, ako se uzme u obzir reakcija javnosti.

Iz salona su ranije ove nedelje na svojoj Instagram stranici podelili snimak noktiju sa zelenim lopticama koje liče na virus i slike drugog para manikira koji na drugoj strani izgleda kao azijsko lice. Post ima više od 80.000 pregleda i skoro 3.000 lajkova, dok prethodni post sa istim dizajnom ima preko 13.000 lajkova.

"Zašto biste to radili?", pitala je jedna osoba, dok je drugi bivši pratilac pitao "Ko je mislio da bi bilo dobro ovo da objavi?".

"Ovde se radi o zaista lošem ukusu i super osetljivoj temi", rekao je neko drugi. Jedan pratilac je jednostavno odgovorio sa "ne, sledeći", dok je drugi napisao "da, to nije to". "

"To je rasističko", prokomentarisala je jedna osoba.

Drugi su podsetili na činjenicu da je virus doveo do višestruke smrti, iz naglasak na "ljudi stvarno umiru". Do sada je zabeleženo preko 700 smrtnih slučajeva kao posledica Korona virusa.

Ipak, nisu svi bili negativni prema novom dizajnu.

"Nokti izgledaju dobro, zašto se vi (svi) mrzite", prokomentarisala je jedna osoba.

Ovo nije prvi put da je neki brend za nokte izazvao kontroverzne reakcije. Pre nekoliko godina, ruski tehničari za nokte su doživeli veliku osudu javnosti zato što su zarobili žive mrave unutar noktiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare