Prvi put posle raskida Miloš Biković sa bivšom na crvenom tepihu

Svi pogledi bili su uprti u našeg proslavljenog glumca Miloša Bikovića i njegovu bivšu devojku Aglaju Tarasovu, koji su se prvi put posle raskida od pre dve godine pojavili u javnosti na istom događaju.

Sreda, 12.02.2020.

14:07

Izvor: super zena

Prvi put posle raskida Miloš Biković sa bivšom na crvenom tepihu
Foto: Promo

Podeli:

Svetska premijera dugo očekivanog nastavka ledene bajke "Led 2", koji će se od 14. februara naći pred domaćom publikom, održana je proteklog ponedeljka u Moskvi. Specijalnu projekciju zatvorenog tipa u filmskom centru "Oktobar" uveličale su zvezde najgledanijeg ruskog romantičnog filma svih vremena, Aglaja Tarasova i Aleksandar Petrov, a veliku pažnju tamošnjih medija izazvao je i dolazak Miloša Bikovića.

*ALT

Sedmoj sili nije promaklo to što su srpski glumac i Tarasova bez pratnje prošetali crvenim tepihom. Aglaja u glamuroznoji kratkoj crvenoj haljinii na visokim potpeticama, dok je Miloš bio ležerno elegantan. Mada su foto-reporteri željno iščekivali da ih slikaju zajedno, do susreta bivšeg ljubavnog para i junaka prvog dela filma "Led" nije došlo. U tome je možda presudilo i to što se tokom projekcije oglasio protivpožarni alarm u bioskopu, zbog čega su morali da budu evakuisani svi gosti, uključujući i glumce.

*ALT

Iako se ispostavilo da je u pitanju bio mali požar koji je odmah lokalizovan, specijalnim zvanicama nije bilo suđeno da "Led 2" odgledaju do kraja. Na rasplet ljubavne drame klizačice Nađe i hokejaša Saše moraće da sačekaju Dan zaljubljenih, kada će film početi da se prikazuje i u ruskim bioskopima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.