Poljupcem proslavile ljubav: "Lepo je imati nekog ko te podržava i voli" FOTO

Manekenka Kara Delevinj i glumica Ešli Benson u vezi su više od godinu dana, a jedna drugoj su čestitale Dan zaljubljenih fotografijom na kojoj se ljube.

Nedelja, 16.02.2020.

10:15

Izvor: super zena

Default images

Podeli:

I Kara i Ešli su istu fotografiju postavile na Instagram, a pored Dana zaljubljenih, fotografiju su objavile i povodom kampanje #KissCancerGoodbye (Oterajmo rak poljupcem).

"Dan zaljubljenih je dan kada objavljujemo fotografije s voljenom osobom, prijateljem ili ljubimcem. I vi možete da podignete svest i pomognete u stvaranju budućnosti u kojoj će više ljudi pobediti rak", napisale su u svojim objavama.

Manekenka i glumica potvrdile su da su u vezi u junu prošle godine a Kara je u septembru rekla kako se oseća kao najsrećnija devojka na svetu otkako je s Ešli.

"Lepo je imati nekog ko te podržava i voli", rekla je Kara za "ENews".

Manekenka je iznenadila glumicu putovanjem u Maroko za njen rođendan.

Ešli Benson je najpoznatija po ulozi u hit seriji "Slatke male lažljivice", a Kara se proslavila prvenstveno kao model, iako je i ona imala nekoliko zapaženih glumačkih uloga.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.