Bivša devojka Ala Paćina otkrila razloge zbog kojih ga je ostavila

Bivša devojka slavnog glumca, koja je 36 godina mlađa od njega, otkrila je zbog čega je njihova veza bila osuđena na propast.

Sreda, 19.02.2020.

15:19

Izvor: super zena

Bivša devojka Ala Paćina otkrila razloge zbog kojih ga je ostavila
Foto: GettyImages, Frazer Harrison / Staff

Podeli:

Posle skoro dve godine veze, Mejtal Doan, 43-godišnja izraelska glumica, rekla je za jedan lokalni časopis da je raskinula sa 79-godišnjim Alom Paćinom zbog prevelike razlike u godinama.

"Teško je biti s tako starim čovekom, pa bio on i Al Paćino", rekla je glumica za izraelski časopis La Isha, a prenosi Pipl.

"Razlika u godinama je prevelika. Trudila sam se to da zanemarim, ali, da budem iskrena, on je sada jedan starac. I uz svu moju ljubav, to nije opstalo."

"Nedavno smo se posvađali i ostavila sam ga, ali ga zaista volim i poštujem. Drago mi je što sam bila uz njega kad god mu je to bilo potrebno i što sam deo njegovog nasleđa", dodala je Mejtal. "To mi je čast. Srećna sam što smo bili u vezi i nadam se da ćemo ostati dobri prijatelji."

Doan je takođe ispričala kako joj Paćino nije kupovao mnogo poklona, prenosi Klix.ba.

"Kupovao mi je samo cveće", rekla je ona i dodala: "Kako na pristojan način da nekome poručiš da ne voliš da trošiš novac?"

Paćinovi predstavnici za štampu nisu se oglašavali ovim povodom.

Par se poslednji put pojavio u javnosti na premijeri Skorsezeovog filma " Irac", u društvu Paćinove osamnaestogodišnje ćerke Olivije. Glumac je za ovu ulogu bio nominovan za Oskara.

Paćino i Mejtan Doan su prvi put viđeni zajedno 2018. godine na jednoj holivudskoj žurci.

Glumac je pre toga 10 godina bio u vezi s argentinskom glumicom Lusilom Solom. Njena ćerka Kamila Moroun, koja sada izlazi s Leonardom Dikapriom, odrasla je uz Paćina i veoma su bliski.

Paćino je dobio ćerku Oliviju i njenog brata blizanca Antona s glumicom Beverli D’Anđelo, s kojom je bio od 1996. do 2003. godine. Rastali su se dve godine nakon što su dobili blizance. Glumac ima i tridesetogodišnju ćerku Džuli s učiteljicom glume Džen Tarant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.