Smršala 50 kilograma i poslala nova misica: "Ništa nije nemoguće uz volju i trud"

Džen Atkins (26) iz Linkonšira postala je nova mis Velike Britanije nakon što je smršala čak 50 kilograma.

Sreda, 26.02.2020.

09:17

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

"Ne mogu da verujem. Da mi je neko ovo rekao pre tri godine, mislila bih da je lud", rekla je Džen Atkins, te dodala da se pre nekoliko godina hranila veoma nezdravo i jela brzu hranu.

Džen Atkins kaže da je čvrsto odlučila da promeni način života i nezdravu hranu je zamenila zdravom, a kilogrami su počeli da se tope.

Redovno je išla u teretanu, a kako je rekla za Dejli mejl, pre dve godine je pobedila na lokalnom izboru lepote, te je pomislila da može da osvoji i titulu one najlepše u Velikoj Britaniji.

"Ništa nije nemoguće uz volju i trud", poručila je Džen, koja sada promoviše zdrav način života.

Džen je nekada za doručak jela sendvič sa slaninom, za ručak je išla u restoran brze hrane, jela je čokoladu, a za večeru je naručivala gotovu hranu. Sada se hrani mnogo zdravije, pa za doručak jede jaja ili kašu, voće i jogurt. Za užinu jede energetske table sa voćem ili žitarice. Za ručak supu i salatu, a za večeru piletinu ili losos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.