Romantični Dejvid Bekam: Fudbaler otkrio kako se zaljubio u Viktoriju VIDEO

U video-zapisu koji je Viktorija Bekam (45) podelila na Instagramu njen suprug Dejvid (44) otkriva kako se zaljubio u nju.

Četvrtak, 27.02.2020.

11:12

Izvor: super zena

Romantični Dejvid Bekam: Fudbaler otkrio kako se zaljubio u Viktoriju VIDEO
Foto: Gettyimages/Mike Coppola / Staff

Podeli:

U video-snimku koji je modna dizajnerka podelila na Instagramu, osoba koja se ne vidi pita mladu fudbalsku zvezdu zašto voli tadašnju pop zvezdu.

"Zbog čega si se zaljubio u Viktoriju?" neko je pitao Dejvida. "Ne mogu da izdvojim jednu stvar, bilo je zbog svega", kaže fudbaler dok se smeška Viktoriji. "Jednostavno sam se zaljubio."

"U mene?", pita Viktorija.

"Da, u tebe, dušo", kaže on i dodaje da je vreme da krenu.

"Da li sam dosadna?", pitala je veselo bivša pevačica grupe Spajs gerls.

"Ne, dušo, savršena si, ali umoran sam", odgovorio je Dejvid pre nego što ga je Viktorija zagrlila.

"Tako slatko! Volim te", napisala je dizajnerka u opisu video-snimka.

Njen muž je odgovorio u komentaru šaleći se na račun svoje odeće, gde ju je upitao zašto mu je dozvolila da se tako obuče.

*ALT

Par se venčao 4. juna 1999. godine u Irskoj. U junu 2019. su proslavili 20. godišnjicu braka objavivši na društvenim mrežama fotografije iz svoje duge veze.

"Eto, 20 godina, pogledajte šta smo stvorili! Volim te mnogo", napisao je Dejvid, spominjući u objavi i svoju decu, prenosi Vog (Vogue).

Viktorija je takođe obeležila godišnjicu postavljanjem fotografija koje potvrđuju njihovu ljubav od samog početka do danas.

"Dvadeset godina danas. Puno te volim. Poljupci za Dejvida", napisala je Viktorija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare