Idealna za romantičarke: Kejti Holms obukla garderobu koja kao da je šivena samo za nju

Kejti Holms posetila je parisku nedelju mode. Zvezda je najpre viđena u prvom redu na reviji modne kuće "Kloi", gde su joj se pridružili i drugi poznati poput Lusi Bojnton, Eli Gulding, Kejt Bosvort i drugih.

Petak, 28.02.2020.

11:35

Izvor: Super žena, vogue.com

Idealna za romantičarke: Kejti Holms obukla garderobu koja kao da je šivena samo za nju
Foto: Getty/Pascal Le Segretain / Staff

Podeli:

Tom prilikom, Holmsova je izabrala kreaciju francuskog brenda obukavši jednu od prerijskih haljina, ali se potrudila da stavi lični pečat na klasični boho komad. Na kraju krajeva, takav i jeste njen imidž.

Njena prerijska haljina sa cvetnim printom i puf rukavima - predstavljaju zaokret. Naglašava njenu laganu, lepršavu siluetu, a na dekolteu ispod je slojeviti kamil, koji dodatno privlači pažnju. Glumica je na svoju mekanu, ženstvenu haljinu dodala jedinstveni obruč: uparila ju je sa nezgrapnim parom smeđih čizama sa četvrtastim ivicama. Ovo je znatno ublažilo njen izgled i učinilo ga manje blistavim, modernijim i hladnijim - nešto što ona uvek uspeva da uradi sa svojom garderobom.

Potom je sve upotpunila smeđom kožnom torbom i mnoštvom blistavog nakita, uključujući kristalnu ogrlicu od kvarca koja je bila u tonu.

Ovaj romantični izgled mogao bi da bude idealna inspiracija za predstojeće prolećne dane.

Embed from Getty Images

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare