Rene Zelveger nadmašila koleginice: Ono u čemu se pojavila je iznenadilo mnoge koji je poznaju FOTO

Vratila se na crveni tepih u crnoj "Guči" haljini, ali kakvoj...

Subota, 29.02.2020.

16:06

Izvor: Super žena

Rene Zelveger nadmašila koleginice: Ono u čemu se pojavila je iznenadilo mnoge koji je poznaju FOTO
Foto: Getty/Frazer Harrison / Staff

Podeli:

Rene Zelveger bila je slika i prilika elegancije na ovogodišnjim dodelama Oskara, Zlatnih globusa i BAFTA-e. U četvrtak uveče, glumica se vratila na crveni tepih nakon kraćeg (i verovatno preko potrebnog) odmora, opredelivši se za crnu čipkastu Gučijevu haljinu s duplim prorezom kako bi podržala Fond za istraživanje raka u Beverli Hilsu (Women’s Cancer Research Fund).

Haljina sa reckavim rubovima i providnim bodijem bila je nešto izmenjena verzija Gučijeve kolekcije za proleće / leto 2020. - rukavi i dekolte izgledaju nešto skromnije. Glumičina naklonost ka crnim haljinama datira iz njenih najranijih dana na crvenom tepihu, ali poslednjih godina je proširila "vidike" i eksperimentirala sa svetlijim nijansama.

Embed from Getty Images

Iako je najpoznatija po ulozi Bridžit Džouns, Rene ima savršenu liniju i ovom haljinom istakla je njene utrenirane i vitke noge.

Embed from Getty Images

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.