"Hajde da pričamo o skidanju tereta s mojih grudi": Krisi Tajgen najavila promenu u svom izgledu

Bivša manekenka, blogerka, spisateljica i voditeljka rado priča o svom telu, što je još jednom potvrdila i fotografijom na Instagramu uz koju stoji jasna poruka.

Četvrtak, 05.03.2020.

14:01

Izvor: Super žena, eonline.com

Foto: Getty/David Livingston

Podeli:

Postoji mnogo stvari zbog kojih Krisi Tajgen žali i jedna od njih je ta što je radila grudi.

"Da, svoje grudi sam radila kada sam imala oko 20 godina", podelila je tridesetčetvorogodišnjakinja za naslovnu stranu magazina za proleće/leto 2020.

"To je bilo više zbog kupaćeg kostima. Mislila sam da ako ću da poziram ležeći na leđima, hoću da izgledaju jedre! Ali onda dođu bebe i one se pune mlekom i posle toga prazne i sada sam očajna."

Naravno, kraljica zavidne pozadine i omiljena slavna osoba koju brojni prate na društvenim mrežama, morala je da se se pozabavi "bombom koju je upravo bacila". Kada je na Instagramu objavila da će se naći na naslovnici lista Glamur UK, Krisi Tajgen se našalila: "To sam ja. Srećna!", sad znate da sam grudi uradila kad mi je bilo 20" dana!!!! Hajde da pričamo o skidanju tereta s mojih grudi".

Na pitanje da li bi ponovo radila grudi kako bi podigla samopouzdanje, Krisi Tajgen je odgovorila: "Iskreno, ostavila bih da budu veličine čaše. Kada sam ih napunila, bile su zaobljene i čvrste. Imale su oblik suza, a liniju grudi sam popunila implantima, ali sad bih da ih izvadim. Ako bih nešto radila, to bi bilo samo podizanje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.