Princ Hari i Megan Markl u vreme socijalne izolacije: Radosni trenuci u kući sa bebom Arčijem

Nakon odvajanja od britanske kraljevske porodice i njihovog nedavnog preseljenja u Los Anđeles, Megan Markl i princ Hari većinu svog vremena provode sa svojim 10-mesečnim sinom Arčijem.

Sreda, 01.04.2020.

15:03

Izvor: Super žena

Princ Hari i Megan Markl u vreme socijalne izolacije: Radosni trenuci u kući sa bebom Arčijem
Foto: Getty/WPA Pool/Poo

Podeli:

"E! Vesti" prenele su da su "poput mnogih drugih roditelja usredsređeni na Arčija i njihovu porodicu. Oni se trude da to vreme najbolje iskoriste uživajući kao porodica."

Izvor je dodao da Arči "voli da igra Face Time igricu sa drugom malom decom". I kao i svim ponosnim i roditeljima punim ljubavi, tako i njima dvoma Arči "donosi mnogo radosti" u "ova zastrašujuća vremena".

Prošle nedelje je izvor takođe potvrdio da je par nedavno napustio Kanadu kako bi se nastanio u Meganinom rodnom gradu i živeo u velikoj kući u oblasti Los Anđelesa.

U ponedeljak ujutro, par je objavio i svoj poslednji post na nalogu Sussex Royl na Instagramu.

"Kao što svi možemo da osetimo, svet se u ovom trenutku čini neobično krhkim. Ipak, uvereni smo da svako ljudsko biće ima potencijal i priliku da napravi nešto - kao što se to sada vidi širom sveta, u našim porodicama, našim zajednicama i kod onih koji su u prednjim linijama - svi zajedno možemo da obećamo da ćemo da uzdižemo jedni druge", piše u njihovom postu na Instagramu.

"Ono što je trenutno najvažnije je zdravlje i dobrobit svih ljudi širom sveta i pronalaženje rešenja za mnoge probleme koji su rezultat ove pandemije", stoji dalje u postu.

"Dok svi tražimo kako da doprinesemo u ovom globalnom preokretu i promenimo navike, fokusirali smo se na to kako na najbolji način možemo da pomognemo. Iako nas možda ovde nećete videti, ali naš rad se nastavlja."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare