Glumica na meti napada zbog njenih vibratora: Priznala da zbog karantina nema seksualnu želju

Mnogi su glumičin gest pogrešno shvatili, iako je verovatno želela da mnogima ulepša vreme u izolaciji.

Utorak, 07.04.2020.

15:27

Izvor: super zena

Glumica na meti napada zbog njenih vibratora: Priznala da zbog karantina nema seksualnu želju
Foto: Getty/Axelle Bauer-Griffin

Podeli:

Gvinet Paltrou reklamirala je svoje seksualne igračke u jednom časopisu. U članku pod nazivom Najbolji vibratori za solo užitak i igru ​​partnera prikazane su različite verzije i cene ovih proizvoda.

Ovo se nije dopalo korisnicima društvenih mreža, koji smatraju da u vreme izolacije zbog koronavirusa ne treba da se piše o takvim stvarima.

"Trebala bi da prestane i ima bar malo dostojanstva", "Očigledno da jedan od svojih proizvoda ima u uhu jer ne prati šta se događa oko nje", "Molim vas, neka neko ućutka ovu glupu ženu"- samo su neki od komentara.

Članak je objavljen nakon što su glumica i njen suprug Bred Falčuk podelili video-zapis iz njihovog razgovora sa savetnicom za brak i intimu Mikelom Boem.

Tokom razgovora par je govorio o tome kakav im je život tokom karantina, a Gvinet Paltrou se požalila kako zbog trenutne situacije nema nikakve seksualne želje.

View this post on Instagram

🍁

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.