Želimo da naučimo: Pčeličina edicija za predškolce

Vreme ostanka kod kuće ne mora biti samo nametnuta obaveza, koja nam stvara osećaj panike i stešnjenosti, ukoliko ga ispunimo i iskoristimo na najbolji mogući način. Sticanje novih znanja je jedna korisna aktivnost kojom možemo prekratiti vreme, a znanje je najveće imanje.

Sreda, 08.04.2020.

13:52

Izvor: Super žena

Želimo da naučimo: Pčeličina edicija za predškolce
Foto: Promo

Podeli:

Naši mališani, pre svega oni koji ne žive u kući sa dvorištem, mogu biti naročito nezadovoljni nedostatkom fizičkih i kreativnih aktivnosti. Osim celodnevnog gledanja crtanih filmova ili igranja video-igara, Pčelica vam preporučuje da im uz ediciju ŽELIMO DA NAUČIMO pomognete da savladaju neka nova znanja i veštine. Šest radnih edukativnih knjižica ove edicije, namenjene su deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta.

BONTON ZA SVAKO DETE je edukativni priručnik u kome su na zanimljiv način, kroz primere iz svakodnevnog života dece, prikazana osnovna pravila lepog ponašanja, kojima će svako ko ih usvoji sigurno zadiviti svoju okolinu, a možda i neku simpatiju.
Uz SPORT će se mališani upoznati sa različitim sportovima, upoznati njihova osnovna pravila i naučiti da neguju sportski duh, a za one koji još uvek nisu sportski nastrojeni, može biti dobar pregled za izbor neke sportske aktivnosti po izlasku iz kuće.

Ukoliko još uvek nemate kućnog ljubimca, priručnik UPOZNAJMO KUĆNE LJUBIMCE vam može pomoći prilikom izbora. Ova zanimljiva i edukativna knjižica namenjena je malim ljubiteljima životinja, čiji je cilj negovanje pravilnog odnosa prema kućnim ljubimcima, a obiluje korisnim informacijama o različitim vrstama kućnih ljubimaca, njihovom načinu života i potrebama.

Da li su vaši mališani već tražili od vas ručni sat na poklon, a još uvek nisu savladali gledanje na sat? Uz edukativnu radnu svesku UČIMO KOLIKO JE SATI brzo i uspešno će naučiti da koriste časovnik. Kroz mnoge primere i zanimljive vežbe za proveru naučenog, deca mogu uz malo truda i pomoći odraslih veoma brzo i uspešno savladati korišćenje te sprave, koju će imati uz sebe celog života. Onda više nemate izbora, zar ne?
Mnogi predškolci će se sa polaskom u prvi razred možda prvi put susresti sa samostalnim odlaskom u školu, kada će morati da poštuju i neka pravila kretanja i postanu sigurni učesnici u saobraćaju. U radnoj svesci SAOBRAĆAJNA POČETNICA predstavljena su osnovna saobraćajna pravila. Posle svake obrađene oblasti, decu očekuju kratke saobraćajne vežbice za proveru usvojenih znanja.

A svi oni koji bi želeli da na zanimljiv način, uz jasna uputstva, primere šahovskih poteza i dopadljive ilustracije u funkciji šahovskih pravila, želeli da savladaju veštinu ove drevne igre, to mogu učiniti uz edukativni priručnik UČIMO ŠAH.

Pčelica vas podseća da svakako ostanete kod kuće, a njene knjige stižu na vašu adresu porudžbinom preko sajta www.pcelica.rs uz poštarinu od svega 90 dinara. Za kupovinu u iznosu većem od 2000 dinara troškovi dostave su besplatni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare