Sakrio bebi formulu da supruga "ne bi imala izbora" i nastavila da doji bebu koja grize

Dojenje je može da bude veliki izazov. Mame, a i mnogi očevi, to znaju. Ali jedan otac ipak nije toliko upoznat koliko dojenje može da bude naporno i bolno za majku.

Subota, 16.05.2020.

14:08

Izvor: Super žena, Workingmother

Sakrio bebi formulu da supruga
Foto: Getty Images, Andrew Burton / Staff

Podeli:

Njegova supruga je odlučila da pita druge na jednom forumu da li je li loša majka jer je odlučila da prestane da doji jer je desetomesečna kći grize.

To, naime, smatra njen suprug, koji je sakrio bebi formulu kako bi ona nastavila da doji.

"Krvarim i grudi me bole jer me dete grize i ne mogu to više da podnesem. Bradavice nisu mogle da mi zacele pa sam odlučila da prebacim kćerku na bebi formulu", počela je svoju objavu.

No njenom suprugu se to nije svidelo pa ga je to navelo da sakrije formulu.

"Veruje da je majčino mleko najbolje, a formulu smatra neprirodnim", objasnila je.

Nije imala izbora pa je kćerku vratila na dojenje, koliko god to za nju bilo bolno.

"Upitala sam ga zašto mi to radi, a on mi je rekao da se jednostavno ne trudim dovoljno jer sam odlučila da prestanem samo zato što me grize. Kaže da dobra majka to ne bi učinila jer je to najbolje za dijete", napisala je.

Komentari podrške su pljuštale na ovoj objavi iako je bilo i pojedinaca koji su rekli da, iako je to što je njen muž uradio strašno, bebi formula jeste gora opcija od dojenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.