Lana del Rej napala koleginice: Pevaju o je*anju, a mene kritikuju FOTO

Udarila na druge poznate pevačice

Petak, 22.05.2020.

10:50

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Pevačica se u podužoj objavi koju je podelila s pratiteljima na Instagramu obrušila na muzičku scenu i kritikovala kolegice, među kojima je spomenula i Bijonse, Kardi Bi, Arijanu Grande i Niki Minaž.

"Sad kada su Doža Ket, Ariana, Kamila, Kardi Bi, Kelani, Niki Minaž i Bijonse osvajale prvo mesto hitovima u kojima pevaju o tome kako su seksi, kako ne nose odeću, o je*anju i varanju, mogu li ja, molim vas, da se vratim svom pevanju o tome kako se dobro osećam u svom telu, kako se osećam lepo kada sam zaljubljena, čak i kad veza nije savršena, ili o plesu za novac ili o bilo čemu drugom što želim, a da ne budem razapeta ili da me ne optužuju da zlostavljanje predstavljam kao nešto glamurozno?" napisala je.

Braneći svoju muziku, napisala je kako ne razume zašto je ljudi napadaju zbog stihova. Dodala je da ona peva o stvarnosti i da bi žene trebalo da mogu da govore i o trenucima kada su slabe.

"U feminizmu mora da postoji mesto i za žene koje izgledaju i ponašaju se poput mene. One žene koje kažu 'ne', ali muškarci čuju 'da'. One žene koje se nemilosrdno gaze jer su autentične i osetljive", napisala je.

Neki obožavaoci su joj na ovo poručili da ne treba da omalovažava koleginice u pokušaju da odbrani sebe.

"Ovo što si napisala zaista je jadno", "Nisi jedina koju kritikuju. I Bijonse je na udaru kritika zbog svega što uradi", "Daj, odrasti", napisali su joj komentatori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.