Nakit, perje i čipka: Gotje kreirao maske za ljubitelje visoke mode FOTO

Očekuje se da će se režim "maskiranja" nastaviti barem do kraja leta, što znači da je ovaj zaštitni dodatak sada naša stvarnost.

Ponedeljak, 25.05.2020.

10:30

Izvor: Super žena

Nakit, perje i čipka: Gotje kreirao maske za ljubitelje visoke mode FOTO
Foto: Getty/Pascal Le Segretain / Staff

Podeli:

Dizajneri su u toku i prate trendove modernog vremena. Dakle, modna kuća Žan Pol Gotje predstavila je svoje verzije zaštitnih maski. Nova kapsula kolekcija kreirana je za projekat "Mask" francuskog magazina Gala.

Gotje je fotografije maski objavio na stranici brenda na Instagramu. Francuz je predložio da se svakodnevni dodatak pretvori u predmet visoke mode. Kreativni tim njegove modne kuće odlučio je da kreira maske u stilu kolekcija dizajnera – od klasične mornarske maske sa štampanim znakom brenda i bajkerskih jakni do modela sa nakitom, perjem i čipkom.

S obzirom na ograničenu ponudu maski i njihovu malu paletu modela, mnogi modni brendovi videli su za sebe priliku da prošire svoje poslovanje na potpuno nove, ali neophodne granice. Ukupno je 48 dizajnera i umjetnika učestvovalo u inicijativi. Među njima su modne kuće Đuzepe Zanoti i Aleksis Mabil, kuća nakita Bušeron, brend parfema Lolita Lempika, model i ikona stila Ines de la Fresanž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare