Pre 15 godina Kejt su snimili u izdanju zbog koga bi najradije zapalila fotografiju FOTO

Kejt Midlton je danas oličenje dobrog stila i važi za jednu od najbolje obučenih žena na svetu, pa se trudi da nikada ne pređe granicu, te je veoma retko viđamo u haljinama i suknjama iznad kolena ili sa dubokim dekolteom.

Petak, 29.05.2020.

09:31

Izvor: Blic.rs

Pre 15 godina Kejt su snimili u izdanju zbog koga bi najradije zapalila fotografiju FOTO
Foto: Getty/Chris Jackson, Staff

Podeli:

Ali pre nego što je postala vojvotkinja, Kejt je bila sasvim obična devojka, koja je volela farmerke, kratke bluze, opuštenu garderobu i nije previše marila za eleganciju.

To potvrđuju i brojne stare fotografije slavne Britanke, na kojima se vidi da je pre nego što je preuzela kraljevske dužnosti uglavnom nosila opuštene komade odeće, a nisu joj bile strane ni kratke suknje i šortsevi.

Tako su nedavno u javnost procurile fotke na kojima je na jednoj studentskoj reviji nosila potpuno providnu haljinu, a ubrzo nakon toga u medijima se pojavila i fotografija na kojoj mlada Kejt šeta u plitkim farmerkama i beloj majici sa bretelama, koja je otkrila njen ravan stomak.

"Problematična" slika je iz perioda kada je Kejt završavala koledž, a verovatno nije ni slutila da će za 15 godina biti supruga princa, niti žena kakvoj će takve kombinacije biti "zabranjene".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.