Akupunktura kao pomoć kod vantelesne oplodnje VIDEO

Na putu da postanu roditelji i muškarci i žene i kod nas i u svetu odlučuju se na sve medicinske metode konvencionalne, ali i alternativne medicine.

Petak, 29.05.2020.

16:34

Izvor: B92

Akupunktura kao pomoć kod vantelesne oplodnje VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Podeli:

Akupunktura možda nije još stekla potpuno poverenje naših građana, ali jeste popularna u svetu. Razlog za to je, kako kaže specijalista tradicionalne kineske medicine dr Gordana Petrović za TV Prvu, taj što ljudi još nisu dovoljno obavešteni šta sve akupunktura može.

Dr Petrović se u Srbiji priključila vodećem timu za lečenje steriliteta koji u svojim knjigama ima upisanih već 4000 rođenih beba.

"Akupunktura pomaže osobi koja prolazi kroz VTO da postigne najbolje rezultate time što kod ženskih pacijenata reguliše menstrualni ciklus, samu stimulaciju, ako postoji sindrom policističkih jajnika, debljinu endometrijuma i receptivnost endometrijuma za embrion, što sve stvara najbolje uslove za razvitak tog embriona", objašnjava dr Petrović.

Inače, akupunktura je potpuno bezbedna i tokom trajanja trudnoće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare