Kejt Blančet pokrenula "teksaški masakr motornom testerom" u svom domu

Motorna testera je na samom vrhu liste onih mašina za koje ne biste želeli da se uključi kad ne treba. Zato je sve zbunio nonšalantni pristup Kejt Blančet kada se dogodila nesreća sa motornom testerom u njenom domu.

Petak, 05.06.2020.

10:25

Izvor: Super žena, Metro.co.uk

Default images

Podeli:

Dobitnica Oskara razgovarala je s bivšom australijskom premijerkom Džulijom Gilard u njenom "Podcast of One's Ovners", kada je slučajno otkrila da je očigledno neplanirano pokrenula "teksaški masakr motornom testerom".

Glumica (51) je koristila ovaj električni aparat na svom imanju u Istočnom Saseksu kada se nesreća dogodila. Zvezda filmske drame "Kerol" je izjavila:

"Dobro sam. Juče sam imala malu nezgodu sa motornom testerom, koja zvuči vrlo, vrlo uzbudljivo, ali nije. Osim male posekotine na glavi, dobro sam".

Gilardova joj je odgovorila: "Budite vrlo oprezni s tom motornom testerom. Imate vrlo poznatu glavu, mislim da ljudi ne bi voleli da vide nikakve povrede".

Osim što je naletela na motornu testeru, Kejt je u to vreme bila u izolaciji sa suprugom Endruom Aptonom i njihovom decom Dešijel (18), Roman (16), Ignacije (12) i petogodišnjom Editom.

Porodica je ranije živela u Hanters Hilu u Sidneju, pre nego što se preselila u Veliku Britaniju 2016 godine. Oni žive na imanju vrednom 3,4 miliona funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare