Marina je trudna s 15 godina mlađim Vladimirom s čijim je ocem bila 13 godina u braku

Ruska influenserka, 35-godišnja Marina Balmaševa, objavila je da čeka dete sa svojim 15 godina mlađim posinkom Vladimirom.

Sreda, 10.06.2020.

16:46

Izvor: index.hr

Default images

Podeli:

Marina Balmaševa, koja je u rodnoj Rusiji zvezda na društvenim mrežama, nedavno je otkrila da se verila sa svojim 20-godišnjim posinkom Vladimirom, nedugo nakon što se razvela od njegovog oca Alekseja, s kojim je bila u braku 13 godina.

Sad je putem Instagrama, na kojem je prati 413.000 ljudi, otkrila da je trudna, objavivši emotivan video-snimak u kojem Vladimiru predaje pozitivan test na trudnoću.

Inače, Marina i Vladimir poznaju se otkako je on imao sedam godina, a ona 22. Nedavno je na Instagramu podelila i 13 godina staru fotografiju na kojoj poziraju zajedno u vreme kad je tek započela vezu s njegovim ocem.

Ruski mediji pišu da je Marina s bivšim suprugom Aleksejem usvojila petoro dece i da sada živi s Vladimirom i troje dece koje je usvojila s njegovim ocem. Preostalo dvoje živi s Aleksejem.

Marina se inače proslavila dokumentujući svoj gubitak kilograma na društvenim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.