Biljana Tipsarević o svom izgledu nakon porođaja: "Imam višak od 17 kilograma" FOTO

Modna kreatorka Biljana Tipsarević pre nešto više od mesec dana rodila je drugo dete, i sada navodi da ima višak kilograma.

Ponedeljak, 29.06.2020.

10:56

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Biljana i Janko Tipsarević nakon ćerkice Emili dobili su i mlađeg naslednika Nou, a kreatorka je sada podelila sa pratiocima kako se oseća nakon drugog porođaja.

"Posle mnogo meseci konačno sam se našminkala, obukla sam modele iz moje nove kolekcije koje su mi moje ženice pravile po meri, jer višak od 17 kg je i dalje tu, ali ono što je važno srećna sam i ne stresiram se oko bilo čega, prirodno sve dođe na svoje, vremenom", napisala je Biljana na svojoj objavi.

"Ali, i mi mame koje smo kod kuće sa decom po ceo dan moramo sebi dati malo oduška da se osećamo lepo i ženstveno, bez tragova bebinog mleka na garderobi, podočnjaka (koje samo šminka može prekriti). Kada vi pronalazite vreme za sebe? Da li to uopšte radite?", upitala je ona svoje pratioce, koji su joj davali reči podrške i hvalili njen izgled.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.