Pevačica trudna i ima koronu: "Imam jednu lepu i jednu lošu vest"

Pevačica Ilda Šaulić obratila se javnosti povodom navoda da je pozitivna na koronavirus i potvrdila tu informaciju. Ona je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila ovu lošu vest.

Četvrtak, 02.07.2020.

14:54

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ilda je u najnovijoj objavi na ovoj društvenoj mreži obelodanila da je u blagoslovenom stanju, ali i da je nakon testiranja na kovid-19, otkriveno da je pozitivna.

"Dragi moji, imam sa vama da podelim dve vesti, jednu najlepšu i drugu ne tako dobru. Prva je da ce naša porodica postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam na test i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na kovid-19", navela je ona.

Pevačica je dodala da nema simptome, da se dobro se oseća.

"Tako da nemate razloga za brigu, ali istovremeno svesna sam ozbiljnosti tako da sam preduzela sve propisane mere, uključujući i samoizolaciju. Hvala vam unapred na lepim željama, čuvajte se i budite mi dobro. Voli vas Ilda", poručlila je pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.