Srpska glumica o snimanju "vrelih scena": "To nije prijatno uopšte" VIDEO

Ona je princeza a zaljubljena je u gradsku bitangu. U pitanju je Una, jednoj od glavnih ženskih uloga u popularnoj seriji "Besa" koju tumači Milica Gojković.

Četvrtak, 02.07.2020.

15:28

Izvor: Super žena

Srpska glumica o snimanju
Foto: Printskrin/TV Prva

Podeli:

Gojković je navela za TV Prva da je hipohondar, i da joj je od marta povećan nivo anksioznosti, ali dodaje da ne mora da se prilagođava situaciji nastaloj zbog pandemije, jer ona generalno stalno pere ruke i prska celu kuću alkoholom.

"Nenormalno je meni normalno", rekla je Gojković.

Snimanje druge sezone serije "Besa" koje je bilo planiran za avgust i septembar trenutno je odloženo zbog novonastale situacije ali glumica tvrdi da su produkcija, scenario i glumci spremni.

U razgovoru za TV Prva dotakla se i teme ljubavnih scena koje ima u seriji i rekla je da te "vrele scene nije jednostavno snimiti".

"Nije prijatno, ali se događalo da se atmosfera na snimanju promeni jer manje ljudi rade na tim scenama", navela je glumica.

Dodala je da se trudi da olakša ljudima sa kojima radi ljubavne scene, jer je svima podjednako neprijatno, pa ne treba niko da dodatno otežava situaciju.

Pogledajte prilog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.