Srpska pevačica o iskustvu iz bolnice dok se borila protiv koronavirusa

Pevačica Lena Kovačević je pre nedelju dana objavila da se nalazi u bolnici zbog toga što je bila pozitivna na koronavirus. Ona se sada opet oglasila na Instagramu, kako bi obavestila svoje obožavaoce da se trenutno nalazi kod kuće.

Sreda, 15.07.2020.

10:40

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

"Dragi prijatelji, još jednom, hvala svima na podršci: familiji, prijateljima, brojnim kolegama, saradnicima, novinarima, a pre svega najveći aplauz za Lekare i medicinske Heroje bolnice Bežanijska Kosa. Dr Marija Zdravković... Ne postoji dovoljno reči hvale za vas, ne samo moje već svih pacijenata sa kojima sam bila u kontaktu - pažnja i briga koju pokazujete je nešto što je zaista u domenu #superheroj 2020 statusa", napisala je ona, te dodala:

"Kod kuće od danas, ne izgledam kao na fotografiji. A i zašto bih, pitam ja fotografa... Bog vas blagoslovio na ovaj divni praznik lekara i svih nas... Pacijenata. Voli vas L", napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Pevačica u bolnici, Goncić malaksao: Evo ko sve od naših poznatih ima simptome koronavirusa

Samo pre nedelju dana Lena Kovačević objavila je da je u bolnici sa simptomima koronavirusa. U istoj objavi rekla je da nije bila u kontaktu sa zaraženima, i da joj je prvi test bio negativan, tako da čeka potvrdu rezultata drugim testom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.